LEGO Super Heroes 76107 Thanos: Het Ultieme Duel

89,99
inclusief BTW
Omschrijving
Trek samen met Iron Man, Star-Lord en Gamora naar een onbekende planeet aan boord van het schip van de Guardians in deze set LEGO® Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel. Het schip van de Guardians heeft een cockpit die open kan met plaats voor 2 minifiguren op de ruimtescooter, noppenschieters en een ruimte aan de achterkant die open kan met plaats voor 2 minifiguren en de Infinity Gauntlet met staander. De Infinity Gauntlet heeft bevestigingspunten voor de bijgeleverde Infinity Stone en andere te verzamelen Infinity Stone-elementen en kan vastgemaakt worden aan de grote figuur van Thanos. Deze boeiende set is inclusief 3 minifiguren met diverse wapens en 10 Power Burst-elementen.

• Inclusief 3 minifiguren: Iron Man, Star-Lord en Gamora, plus een grote figuur van Thanos.
• Het schip van de Guardians beschikt over een cockpit die open kan met plaats voor de ruimtescooter (en 2 minifiguren op de scooter), een voorruit die omhoog kan worden geklapt, een ruimte aan de achterkant die open kan met plaats voor 2 minifiguren, een afneembaar dak en ruimte voor de Infinity Gauntlet met staander, 2 noppenschieters, verstelbare vleugels en een bevestigingspunt voor de ontsnappingscapsule uit de set 76102 Thor's wapenzoektocht.
• De ruimtescooter heeft 2 zitplaatsen voor minifiguren, bevestigingspunten voor de wapens van Star-Lord en Gamora en een afneembaar zwaard.
• De grote figuur van Thanos wordt geleverd met een goudkleurige Infinity Gauntlet (met bevestigingspunten voor de bijgeleverde Infinity Stone en 5 andere te verzamelen Infinity Stone-elementen), een staander voor de handschoen en een zwaard.
• Vervang de linkerhand van Thanos door de Infinity Gauntlet.
• Wapens: de 2 lasergeweren van Star-Lord en het zwaard van Gamora.
• De set bevat maar liefst 10 doorschijnend-blauwe Power Burst-elementen om je bouwwerken en minifiguren naar wens aan te passen.
• Speel spannende scènes na uit de film Marvel Super Heroes Avengers: Infinity War.
LEGO Super Heroes 76107 Thanos: Het Ultieme Duel
Meer informatie
Art.nr. 411-6107
EAN Code 5702016110210
Merk Serie LEGO - Marvel Avengers
Materiaalsoort Kunststof
Lengte verpakking 54 cm
Breedte verpakking 6 cm
Hoogte verpakking 28 cm
Leeftijd 8 - 10 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 8 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Jongens
Thema Avengers
Aantal blokjes 0674
Aantal poppetjes 03