LEGO Mario 71385 Leaf6

LEGO Mario 71385 Leaf6

9,99
inclusief BTW
Omschrijving
Kinderen kunnen Mario snel rondjes laten draaien met dit leuke Power-uppakket: Tanuki-Mario met een interactief pak voor hun LEGO® Mario™ figuur. Geef jouw LEGO® Super Mario™ Leaf 6 avonturen in de echte wereld een upgrade met dit Power-uppakket: Tanuki-Mario! Trek je LEGO® Mario™ figuur (niet inbegrepen) het pak aan en bekijk zijn unieke reacties. Draai hem rond voor extra digitale munten voordat je op vijanden stampt. Het is een fantastische manier om nog meer plezier te hebben met de LEGO® Super Mario™ levels die je maakt!
 
  • Geef de interactieve LEGO® Super Mario™ speelmogelijkheden van kinderen een boost met dit Power-uppakket: Tanuki-Mario (71385) met een interactief pak voor LEGO® Mario™ (figuur is niet inbegrepen).
  • Dit bouwbare accessoire past op de LEGO® Mario™ figuur uit de Avonturen met Mario startset (71360).
  • Wanneer LEGO® Mario™ dit pak aan heeft, kunnen spelers hem snel ronddraaien om zo extra digitale munten te verzamelen voordat ze op vijanden springen.
  • Dit bouwspeelgoed om te verzamelen is een cool cadeautje voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen en fans vanaf 6 jaar waarmee ze hun LEGO® Super Mario™ startset en uitbreidingssets kunnen aanpassen.
  • Ontdek ook andere LEGO® Mario™ upgrades die kunnen worden gecombineerd met de startset en uitbreidingssets, zoals het Power-uppakket: Pinguïn-Mario (71384).
  • De set bevat stapsgewijze instructies, zodat kinderen zelfstandig aan de slag kunnen met bouwen.
  • De gratis LEGO® Super Mario™ app heeft bouwinstructies, een veilig platform waarop kinderen hun ideeën kunnen delen en nog veel meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.
  • LEGO® Super Mario™ bouwsets zijn zeer populair en brengen een beroemd Nintendo® personage tot leven in de echte wereld. Kinderen kunnen zelf unieke levels maken, uitbreiden en ombouwen, alleen of samen met hun vrienden.
  • LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, zodat ze keer op keer consistent en compatibel zijn en stevig op elkaar passen.
  • LEGO® onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.
Meer informatie
Art.nr. 411-3286
EAN Code 5702016913286
LEGO New Arrival
Merk Serie LEGO - Mario
Materiaalsoort Kunststof
Lengte verpakking 12 cm
Breedte verpakking 5 cm
Hoogte verpakking 9 cm
Leeftijd 6 - 8 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 6 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep J/m