LEGO Hidden Side 70421 El Fuego's Stunttruck

44,99
inclusief BTW
Omschrijving

Ga de strijd aan met Joey en Dwayne aan de verborgen kant met LEGO Hidden Side 70421 El Fuego's stunttruck


Maak je aan voor een griezelige tocht naar de verborgen kant! Ga samen met held Jack Davids en zijn dappere stuntmaatje Fuego de strijd aan tegen de twee spookmotorrijders Joey en Dwayne om ze te vangen en te verslaan! Ontdek de verborgen kant die steeds verandert, ga op zoek naar coole voorwerpen, los gave mysterieus op, vang spoken om ze toe te voegen aan je spokenverzamelaar en versla de spokenbaas Samuel Mason… als je dat durf tenminste! Stap in de truck en maak samen met Fuego geweldige stuntsprongen of bedenk je eigen spannende spokenjacht-avonturen!
 
 • Download de LEGO® Hidden Side™ app, richt je mobile op El Fuego’s stunttruck en kijk hoe hij tot leven komt! Als je je mobiel beweegt, verandert de omgeving rond de truck steeds.
 • De set bevat vier LEGO® minifiguren: held Jack Davids en stuntman El Fuego, motorrijder Dwayne en motorrijdster Joey, plus een figuur van Spencer, het spookhondje van Davids.
 • De stunttruck heeft achtervering, ruimte voor twee minifiguren in de cabine en een speelgoedkanon aan de achterkant, en de stoere chopper heeft drie wielen en ruimte voor twee minifiguren.
 • De LEGO® Hidden Side™ speelsets spelen zich af in het fictionele stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen. Met de sets kunnen kinderen op spokenjacht gaan en de spannendste avonturen beleven waarbij de fysieke LEGO modellen worden gecombineerd met een volledig interactieve speelervaring met augmented reality.
 • Bouw de set om ermee te spelen, download de app en laat hem tot leven komen!
 • De LEGO® Hidden Side™ app is als een raam waarachter een coole en spookachtige verborgen kant opdoemt met uitdagende mysteries om op te lossen, spoken om te verslaan en in iedere set een unieke spokenbaas, zoals Samuel Mason, om het tegen op te nemen.
 • Om de complete speelervaring met toegevoegde realiteit te kunnen beleven, is een tablet of smartphone vereist (niet inbegrepen). Compatibel met bepaalde iOS en Android apparaten. Controleer of je apparaat geschikt is op www.LEGO.com/devicecheck. Kinderen moeten om toestemming vragen voordat ze online gaan.
 • El Fuego's stunttruck is ca. 10 cm hoog, 10 cm breed en 17 cm lang.

Inhoud:
 • Stunttruck
 • Chopper
 • Vier minifiguren
 • Davids’ spookhondje Spencer

LEGO Hidden Side 70421 El Fuego's stunttruck is geschikt voor spokenjagers vanaf acht jaar.
 
LEGO Hidden Side 70421 El Fuego's Stunttruck
Meer informatie
Art.nr. 411-0421
EAN Code 5702016365436
LEGO None
Materiaalsoort Kunststof
Lengte verpakking 20 cm
Breedte verpakking 15 cm
Hoogte verpakking 5 cm
Leeftijd 8 - 10 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 8 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Jongens
Aantal blokjes 0428
Aantal dieren 01
Aantal poppetjes 04
Aantal voertuigen 02