LEGO Friends 41666 Andrea's Bunny Cube

9,99

Zorg samen met Andrea in de tuin voor haar konijn. Geef het melk uit de fles en een wortel om op te knauwen en zet het daarna in zijn hok. Neem de compacte kubus mee als je bij iemand gaat spelen of zet hem neer in je slaapkamer. Met zijn puntoren en schattige konijnengezicht is deze konijnenkubus een echte blikvanger.
 
De kubus bevat:
  • Een LEGO® Friends minipoppetje van Andrea
  • Een konijnenfiguur in 1 van de 4 verschillende kleuren
  • Een hok
  • Paddenstoel
  • Boom om zelf te bouwen
  • Een mand met speelgoedaccessoires die de fantasie stimuleren
 
Met een lengte van ca. 8 cm en hoogte van ca. 13 cm biedt de kubus groots LEGO® plezier in een compact formaat. Dankzij het schattige konijnengezicht en de stoffen oren (nieuw vanaf januari 2021) ziet hij er ook leuk uit in een kinderkamer.

Kinderen kunnen de onderdelen uit de LEGO® Friends kubus halen en ze er na het spelen weer in opbergen om het speelgoed mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje. Een leuk verjaardagscadeautje of spontaan idee voor kinderen vanaf 6 jaar die graag voor dieren zorgen en een goede kennismaking met het LEGO® universum.

Spelen en delen
LEGO Friends kubussen zijn ideaal speelgoed om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje. Alle onderdelen passen in de kubus en kunnen worden vastgemaakt op de bodem, zodat je onderweg geen onderdelen meer kwijtraakt! Dankzij de kleine afmetingen kunnen kinderen dit konijnenspeelgoed meenemen als ze bij iemand gaan spelen. LEGO Friends dierenkubussen helpen jongens en meisjes om hun passie voor dieren te ontdekken, samen met de meiden uit Heartlake City waarmee ze zich kunnen identificeren.
 
Met het populaire Heartlake City speelgoed kunnen kinderen doen alsof ze dieren verzorgen, samen met LEGO® Friends personages waarmee ze zich kunnen identificeren. De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO® speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. De stenen en onderdelen van creatieve LEGO® cadeaus worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.
 
Meer informatie Meer weergeven

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder