LEGO Friends 41448 Heartlake City bioscoop

41,99 Adviesprijs 44,99
Lichten! Camera! Actie! Vanavond is de grote première in de Heartlake City bioscoop. Houd superfan Andrea gezelschap terwijl ze wacht op een handtekening van filmster Amelia. Ga in de rij staan om je kaartjes voor de première van Amelia's film op te halen. Koop popcorn en een slushie en neem plaats in je vip-stoel. Draai het scherm, plaats je telefoon erin en laat het publiek jouw eigen film zien!
 
Geef kinderen een magische speelervaring op de rode loper cadeau met een filmpremière in de LEGO® Friends Heartlake City bioscoop (41448).
 
Deze set bestaat uit:
  • een bioscoop in art-decostijl boordevol authentieke details, zoals een vipgedeelte, een popcornkiosk en slushie-bekers. Er is zelfs een echte ster die handtekeningen uitdeelt aan bewonderende fans. Alle ingrediënten zijn aanwezig om kinderen een glamoureuze filmavond te laten naspelen.
  • Deze scharnierende speelset bevat een kassa en rode loper-gedeelte. Vouw de set open en het wordt een filmzaal met toilet en popcornkiosk
  • Inclusief LEGO® Friends Andrea en 2 andere minipoppetjes
  • toegangskaartjes, pen en papier, popcorn, slushie-bekers en bankbiljetten

Dit kinderspeelgoed is ca. 17 cm hoog, 27 cm breed en 19 cm diep – een opvallende blikvanger die prachtig staat in elke kinderkamer.

Tover een glimlach op het gezicht van kleine filmliefhebbers van 7 jaar en ouder en geef deze interactieve Heartlake City speelgoedbioscoop cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid.


Zij hebben de regie
Het model bevat scharnieren, zodat kinderen het kunnen openen voor toegang tot een vipgedeelte met exclusieve stoelen voor 5 van hun beste vrienden. De personages kunnen de film op het scherm 'bekijken', maar je kunt het scherm ook draaien en er een telefoon in plaatsen zodat kinderen hun eigen films kunnen vertonen.

Realistische avonturen
LEGO Heartlake City verjaardagscadeaus zitten boordevol details uit het echte leven en herkenbare personages, die kinderen stimuleren om een creatieve wereld te betreden – alleen of samen.
 
LEGO® Friends speelgoed bevat personages waarmee kinderen zich kunnen identificeren en zit boordevol schattige speelgoedaccessoires om hun fantasie te prikkelen. Alle nieuwe LEGO® Friends sets voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. En dat is al zo sinds 1958. Het populaire LEGO® speelgoed wordt tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan strenge wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.
 
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml