LEGO Disney 43176 Ariëls Verhalenboekavonturen

19,99
inclusief btw

Beleef de leukste avonturen diep in de zee met LEGO Disney 43176 Ariëls Verhalenboekavonturen


Kinderen ontdekken een ware microwereld zowel in het water als op het land wanneer ze dit boek openen! Het boek bestaat uit twee werelden: Ariëls onderwaterkasteel aan de ene kant en een strandgedeelte boven water aan de andere kant. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten als ze zich onderdompelen in de golven om te ontdekken wat zich onder de zeespiegel schuilhoudt. Ariël kan op haar zeeschelp gaan zitten om te luisteren naar de muziek die Sebastiaan en Botje maken en daarna naar boven zwemmen voor een wandeling op het strand. Daar is prins Eric ook! Kinderen kunnen het verhaal naspelen en Ariël haar best laten doen prins Eric voor zich te winnen. Of gaat haar stem voor altijd verloren in de zee?
Wanneer niet gespeeld wordt, kunnen alle spullen handig opgeborgen worden in het boek. Zo kan de set ook makkelijk overal mee naartoe genomen worden voor speelplezier onderweg. Zo kunnen kinderen altijd spelen met hun favoriete Disney figuren!
 
Kinderen kunnen de avonturen van Disney’s de Kleine Zeemeermin naspelen met deze leuke speelset.
Wanneer kinderen hun creativiteit de vrije loop laten kunnen ze talloze rollenspellen en nieuwe fantasierijke verhalen bedenken door Disney’s Ariël, Botje en Sebastiaan het strand te laten verkennen of rond te laten zwemmen.
Kinderen kunnen geweldig spelen met de geliefde micropersonages van deze set.
Combineer met andere LEGO® sets voor nog meer speelplezier!
Deze bouw- en speelset is een perfect cadeau voor elke gelegenheid voor alle fans van Disney’s Ariël.
De speelset is overal mee naartoe te nemen voor eindeloos speelplezier onderweg!
Dit speelgoed werkt niet op batterijen, maar wordt bestuurd door fantasie. Speelgoed zonder batterijen heeft onbegrensde mogelijkheden en helpt samenspelen en het probleemoplossend vermogen van kinderen te verbeteren. Bovendien geeft het de vreugde van het helemaal zelf bedenken van nieuwe verhalen tijdens zelfstandig spel.
Zodra het boek geopend wordt kan er gespeeld worden. Alles is in een mum van tijd in elkaar gezet dankzij de eenvoudig te volgen bouwinstructies, waardoor kinderen op leuke wijze creatief bezig kunnen zijn en zullen ervaren hoe leuk het is om hun eigen verhalen te bedenken of bekende scènes uit de film na te spelen.
LEGO®|Disney sets bevatten gedetailleerde personages en speelsituaties. Dankzij de schattige spelstarters in deze set worden de creatieve speelmogelijkheden waarmee kinderen belangrijke vaardigheden kunnen opdoen gestimuleerd.
Het boek is ca. 23 cm breed, 12 cm diep en 8 cm hoog.
LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
Bij de LEGO Groep gooien, verhitten, pletten, draaien en analyseren ze de LEGO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Inhoud:
  • Boekspeelset
  • Vier figuren
  • Zeeschelp
  • Accessoires

LEGO Disney 43176 Ariëls Verhalenboekavonturen is geschikt voor Disney fans vanaf vijf jaar.
 
Meer informatie Meer weergeven

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder