LEGO Classic 11008 Stenen En Huizen

LEGO Classic 11008 Stenen En Huizen

19,99
inclusief BTW
Omschrijving

Ontwerp en bouw je eigen huizen met LEGO Classic 11008 Stenen En Huizen


Bouw maar liefst zes coole woningen met deze leuke set! Bouw een groot huis, een felgekleurde vuurtoren, een ijzig witte iglo, een stevig kasteel, een klein huisje, een winmolen met draaiende wieken of… je eigen droomhuis! Met de set kan jij eindeloos huizen ontwerpen, slopen en herbouwen. Dus laat je fantasie de vrije loop!
 
 • Bouw zes heel verschillende plekken om te wonen en maak daarna je eigen droomhuis. En daarna? Alles is mogelijk met dit veelzijdige speelgoed dat zorgt voor eindeloos fantasierijk spel en vrij bouwplezier.
 • Bouw zes huizen: een groot woonhuis, een vuurtoren, een iglo, een kasteel, een klein huisje en een windmolen. Je kunt ook je eigen droomhuis bouwen. Tijdens het bouwen ontwikkel je vaardigheden die een leven lang meegaan.
 • Het is heerlijk om te bouwen en te spelen met de modellen en als je je eigen creaties ontwerpt komt het bouwplezier pas echt naar voren!
 • Combineer deze set met andere LEGO® sets voor nog meer bouw- en speelplezier.
 • Dit is een geweldig cadeau voor elke beginnende bouwer, of om een LEGO® stenenverzameling uit te breiden.
 • Deze set vormt een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met creatief bouwen.
 • Het speelgoed werkt niet op batterijen, waardoor het bouwplezier nooit stopt! Omdat je je fantasie gebruikt wordt het kritisch denken, het probleemoplossend vermogen en de voldoening van iets helemaal zelf bouwen gestimuleerd.
 • Open de doos en begin direct met bouwen dankzij de eenvoudig, duidelijke instructies. Hoe mer je speelt, hoe meer spannende mogelijkheden je zal bedenken!
 • LEGO® Classic sets stimuleren onbeperkt en onbegrensd spel met een gekke mix van stenen, onderdelen, ideeën en inspiratie. Het ontwikkelen van de creatieve vaardigheden van kinderen was nog nooit zo leuk en makkelijk!
 • Al het LEGO® speelgoed voldoet aan de hoogste normen in de industrie. Daardoor zijn de stenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
 • Natuurlijk voldoet deze set aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, buigen, bekrassen en rekken ze de stenen en onderdelen zodat je er zeker van kunt zijn dat het speelgoed veilig is.

LEGO Classic 11008 Stenen En Huizen is geschikt voor bouwers vanaf vier jaar.
Meer informatie
Art.nr. 411-6590
EAN Code 5702016616590
LEGO None
Merk Serie LEGO - Classic
Materiaalsoort Kunststof
Lengte verpakking 20 cm
Breedte verpakking 20 cm
Hoogte verpakking 6 cm
Leeftijd 4 - 6 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 4 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep J/m
Aantal blokjes 0270