LEGO Classic 11007 Creatieve Groene Stenen

LEGO Classic 11007 Creatieve Groene Stenen

4,99
inclusief BTW
Omschrijving

Ontdek eindeloze mogelijkheden om te bouwen met de LEGO Classic 11007 Creatieve Groene Stenen


Met deze gave set ontvlamt jouw fantasie! Volg de instructies om een hond, een helikopter met draaiende rotor of een appelboom met een lekker uitziende, afneembare appel te bouwen. Of verzin zelf een leuk model door de stenen te combineren zoals je wilt. Zodra je begint met het tot leven brengen van je creaties is alles mogelijk!
 
  • Met deze mix van groene LEGO® stenen kan je drie speelgoedmodellen bouwen en eindeloos vrij bouwplezier beleven.
  • Bouw een groene hond, minihelikopter en appelboom. Je kan ze eindeloos aanpassen en genieten van de functies. waardoor het fantasierijke spel nooit stopt.
  • Wanneer je de drie modellen bouwt en ermee speelt, is dat nog maar het begin. Creëer je eigen modellen en verhalen en ontdek dat alles mogelijk is!
  • Combineer met andere LEGO® sets voor nog meer speelplezier.
  • Deze bouwset is een perfect cadeau voor beginnende bouwers, maar ook voor bouwers die hun LEGO® verzameling uit willen breiden.
  • Met dit speelgoed is eindeloos te spelen, omdat het niet op batterijen werkt. Het stimuleert kritisch denken, het probleemoplossend vermogen en nog veel meer.
  • Je kan direct beginnen met bouwen en spelen dankzij de eenvoudige, duidelijke instructies. Verken de eindeloze creatieve mogelijkheden van deze set om het fantasierijke speelplezier steeds te laten groeien.
  • LEGO® Classic dozen zitten boordevol met een gevarieerde mix van stenen en onderdelen om creatief spel met een open einde te stimuleren. Leuk, intuïtief en boordevol ideeën en inspiratie: met LEGO Classic sets is alles mogelijk!
  • Al het LEGO® speelgoed voldoet aan de hoogste normen in de industrie. De stenen zijn consistent, compatibel en steeds weer comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
  • Bij de LEGO Groep  gooien, pletten, draaien, verhitten, buigen, bekrassen en rekken ze de LEGO® stenen en onderdelen zodat we er zeker van zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen en absoluut veilig zijn.

LEGO Classic 11007 Creatieve Groene Stenen is geschikt voor bouwers vanaf vier jaar.
 
Meer informatie
Art.nr. 411-6583
EAN Code 5702016616583
LEGO None
Merk Serie LEGO - Classic
Materiaalsoort Kunststof
Lengte verpakking 10 cm
Breedte verpakking 7 cm
Hoogte verpakking 6 cm
Leeftijd 4 - 6 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 4 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep J/m
Aantal blokjes 0060