LEGO City Value Pack 66768 (60376+60377)

Bespaar 25%
29,98 Adviesprijs 39,99
Betreed de opwindende wereld van LEGO City met deze geweldige bundel (66768) die kinderen dubbel zoveel bouw- en speelplezier biedt! Deze bundel bestaat uit de LEGO City Verkenningsduikboot (60377) speelset en de LEGO City Sneeuwscooter voor poolonderzoek (60376) speelset.

De LEGO City Verkenningsduikboot (60377) set neemt kinderen mee op een onderwateravontuur met een 'opblaasbare' speelgoedboot boordevol realistische details, inclusief een functionerende kraan. Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook een minionderzeeër, een kleurrijk koraalrif, een mysterieuze schatkist en drie avontuurlijke ontdekkingsreizigers minifiguren. En laten we de schattige dierenfiguren niet vergeten, waaronder een majestueuze mantarog, een angstaanjagende hamerhaai, een nieuwsgierige krab, levendige vissen en schildpadden. Met een assortiment accessoires kunnen kinderen eindeloos avonturen beleven en verhalen vertellen in de diepten van de zee.

De LEGO City Sneeuwscooter voor poolonderzoek (60376) set daarentegen brengt je naar het ijzige poolgebied, waar een stoere sneeuwscooter met rupsbanden en ski's je door de besneeuwde wildernis voert. Een dappere onderzoeker minifiguur en schattige zeehonden met jong houden je gezelschap in deze ongerepte omgeving. Deze LEGO voertuigset biedt onbeperkt plezier voor kinderen die dol zijn op dierenfiguren en voertuigspeelgoed.

Of je nu een jongen of meisje verrast met dit geschenk, ze zullen genieten van de talloze avonturen die ze kunnen beleven in de wereld van LEGO City. Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze de diepten van de zee verkennen en het ijskoude poolgebied doorkruisen met deze geweldige LEGO sets. Perfect voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als verrassing voor nieuwsgierige ontdekkers in spe!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml