LEGO City Stunt 60298 Raket Stuntmotor

Bespaar 20%
7,99 6,39
LEGO® City 60298 Raket stuntmotor. Activeer de vliegwielstuntmotor en bereid je voor op een heleboel actie hoog in de lucht met het LEGO® City stuntteam! Stap samen met LEGO City tv-held Rocket Racer op zijn coole motor. Lanceer de geweldige Raket stuntmotor en vlieg over de schansen voor recordsprongen, spectaculaire stunts hoog in de lucht en landingen op één wiel. Deze coureur heeft zeker geen hoogtevrees, dus pak je motorhelm erbij en bereid je voor op de volgende torenhoge sprong! Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

• Laat de fantasie van kinderen tot grote hoogten stijgen met de LEGO® City Raket stuntmotor (60298) speelgoedset met een motor die wordt aangedreven door een vliegwiel en de waaghals Rocket Racer uit de LEGO City tv-serie.

• Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een geweldige stuntmotor te bouwen, plus een minifiguur van het personage Rocket Racer uit de tv-serie LEGO® City Adventures.

• Kinderen duwen de stuntmotor om het vliegwiel te activeren en laten hem vervolgens los voor geweldige sprongen en stunts in de lucht.

• De LEGO® City Raket stuntmotor speelset is een leuk cadeautje voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor stuntfanaten van 5 jaar en ouder.

• Eenmaal gebouwd is de Raket stuntmotor ca. 3 cm hoog, 6 cm lang en 2 cm breed.

• Combineer de Raket stuntmotor speelset met andere sets uit de LEGO® City Stuntz reeks voor nog meer actie.

• Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding maakt van kinderen echte meesterbouwers!

• Met LEGO® City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met coole speelgoedvoertuigen en leuke personages die fantasierijke rollenspellen stimuleren. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken in realistische omgevingen.
Meer informatie Meer weergeven

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder