LEGO City 60289 Vliegshowjettransport

29,99 27,99
inclusief btw
Ga naar de landingsbaan aan boord van het krachtige jet transport. Laad het vliegtuig van de aanhanger, pak je luchtmasker en bereid je voor op de start. Controleer je vlieghelm voordat je vanaf de landingsbaan op hoge snelheid de lucht in scheert. Voer supersonische stunts en loopings uit! Maak een coole landing en gebruik de signaalbordjes om de piloot terug naar de vrachtwagen te leiden. Geniet volop van alle actie tijdens de LEGO® City vliegshow!
 
Schiet de fantasie van kinderen naar nieuwe hoogten met deze LEGO® City Vliegshow jet transport (60289) speelset met een truck met aanhanger plus een cool speelgoedvliegtuig met verstelbare staartvleugels en een getinte cockpit. Voeg daar de minifiguren van de piloot en chauffeur en een reeks coole accessoires aan toe en je bent klaar voor supersonische avonturen.

Verras jouw jonge held met deze indrukwekkende LEGO® City Vliegshow jet transport (60289) bouwset met coole voertuigen en leuke personages die de fantasie van kinderen de hoogte in laten schieten. Een prachtig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes van 5 jaar en ouder.

Deze indrukwekkende bouwset bevat:
  • Een transporttruck met aanhanger en zitplaats voor de minifiguur van een chauffeur
  • Een geweldig straalvliegtuig met verstelbare staartvleugels en een getinte cockpit met ruimte voor een minifiguur
  • Accessoires zoals een koffiekopje, een gereedschapskist, een moersleutel, een hamer, 2 signaalbordjes, een vlieghelm en een luchtmasker

Eenmaal gebouwd is het LEGO® City Vliegshow jet transport (met de jet op de aanhanger) ca. 8 cm hoog, 34 cm lang en 17 cm breed.

Spannende bouwset voor kinderen vanaf 5 jaar
Deze LEGO City speelset bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies en Instructions PLUS! Deze interactieve bouwgids, die deel uitmaakt van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets, heeft zoom- en draaifuncties om kinderen stap voor stap door het bouwproces te leiden.LEGO City: cool speelgoed voor kinderen
Kinderen worden omgeven door imposante voertuigen en machines, en met de LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets kunnen ze die van dichtbij ontdekken. De realistische modellen en leuke personages bieden inspiratie voor eindeloos fantasierijk speelplezier.
 
LEGO® City Geweldige voertuigen sets helpen kinderen hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen met modellen boordevol leuke functies en grappige personages die creatief, vrij spel stimuleren. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.
 
Meer informatie Meer weergeven

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder