LEGO City 60285 Sports Car

9,99
inclusief btw
Vroem, vroem! Maak een rit in deze geweldige LEGO® City Sportwagen. Dit model zit boordevol geweldige functies, waaronder een verstelbare spoiler en coole zwarte velgen met banden die veel grip bieden voor supersnel rijden. Bekijk de opvallende aerodynamische carrosserie en de prachtige blauwe afwerking. Je kunt zelfs het dak eraf halen voor een verfrissend ritje door de straten van LEGO City.
 
Kinderen met een passie voor coole auto's zullen deze LEGO® City Sportwagen (60285) geweldig vinden. Dit voertuig zit tot de nok toe vol geweldige ontwerpdetails, waaronder een aerodynamische carrosserie, een afneembaar dak, een verstelbare spoiler, zwarte sportvelgen met banden met veel grip en een gedetailleerde cabine voor de bestuurder. Voeg daar een vleugje fantasie aan toe en haast je naar de snelweg!

LEGO® City Sportwagen (60285) bevat:
  • Geweldig ontwerp met een opvallende carrosserie
  • verstelbare speelgoedspoiler
  • sportieve zwarte velgen
  • banden met extra veel grip
  • een gedetailleerde getinte cabine met een zitplaats
  • minifiguur van een bestuurder
 
Eenmaal gebouwd is de LEGO® City Sportwagen ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.

Deze LEGO® City Sportwagen bouwset is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar.


Een LEGO verrassing voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar
Bouwinstructies voor deze LEGO City sportauto vind je in de doos. Je kunt ook Instructions PLUS downloaden, onderdeel van de LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding met zoom- en draaifuncties maakt van beginnende LEGO bouwers al snel echte meesterbouwers.

Coole voertuigen van LEGO City
Jongens en meisjes ontdekken allerlei realistische machines en voertuigen met de LEGO City Geweldige voertuigen speelsets. Ze ontwikkelen spelenderwijs hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen.
 
 
Meer informatie Meer weergeven

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder