LEGO City 60284 Roadwork Truck

9,99
inclusief btw
Help de LEGO® City wegwerker om de wegen in een goede staat te houden. Rijd de geweldige truck in positie en plaats de pionnen en het bord voor wegwerkzaamheden ernaast. Aaahh! Een rat! Breng het ondeugende knaagdier naar een veilige plek, pak je schep en kruiwagen en ga aan de slag. Gebruik de laadschop van de truck om het zware puin te vervoeren en eruit te kiepen. Verzamel al je spullen wanneer je klaar bent en rijd naar de volgende klus!
 
Een leuke verrassing die de fantasie van kinderen aan het werk zet! Deze LEGO® City Wegenbouwtruck (60284) set bevat een voorlader met kantelbare laadschop, een kruiwagen, verkeersregels, een bord voor wegwerkzaamheden en een schep. Voeg daar de LEGO City minifiguur van een wegwerker en een rattenfiguur aan toe voor urenlang fantasierijk speelplezier.

De LEGO® City Wegenbouwtruck (60284) speelset bestaat uit:
  • een voorlader
  • kruiwagen
  • pionnen
  • een bord voor wegwerkzaamheden
  • een schep
  • een minifiguur van een wegwerker en een figuur van een rat
  • accessoires zoals een veiligheidshelm voor de wegwerker
 
Eenmaal gebouwd is de truck ca. 8 cm hoog, 8 cm lang en 6 cm breed.

Kinderen kunnen delen van de weg afzetten met het bord en de pionnen, de laadschop vullen en kantelen en allerlei leuke scenario's naspelen met de minifiguur van een wegwerker en de rattenfiguur.
 

Bouw- en speelplezier voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar
Deze 4+ bouwset bevat eenvoudige gedrukte instructies en een startsteen voor een snelle start. In de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets vinden kinderen ook instructies. PLUS: een interactieve bouwgids met geweldige zoom- en draaifuncties waarmee bouwen kinderspel wordt.

Over LEGO City Geweldige voertuigen
LEGO City Geweldige voertuigen speelsets bestaan uit voer-, vaar- en vliegtuigen met een heleboel functies. Kinderen ontdekken klassieke voertuigen en bedenken verhalen die het echte leven op een leuke, fantasierijke manier weerspiegelen.
 
LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® City stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke speelset voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.
 
Meer informatie Meer weergeven

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder