LEGO City 60281 Reddingshelikopter

29,99 19,98
Snel – de energiecentrale staat in brand! Beleef samen met de brandweerpiloot en Clemmons uit de LEGO® City tv-serie allerlei brandweeravonturen op het industrieterrein. Schiet te hulp op de brandweermotor, laad de brancard in en stijg op in de brandweerhelikopter. Help Clemmons met de brandblusser, breng de helikopter in positie en gebruik de geweldige waterkanonnen om de vlammen op te toren neer te slaan!

Deze spannende LEGO® City Reddingshelikopter (60281) speelset is geweldig voor fans van de LEGO City Adventures tv-serie en bevat:
  • Een helikopter
  • Een motor
  • Energiecentrale met stapelbare LEGO vlammen
  • Waterkanonnen op de helikopter
  • 3 minifiguren, waaronder een arbeider, helikopterpiloot en Clemmons, held uit de LEGO City tv-serie
  •  Inclusief LEGO® accessoires: een brancard (die je kunt opbergen in het ruim van de helikopter), een brandweerhelm, een moersleutel en een veiligheidshelm

Eenmaal gebouwd is de reddingshelikopter ca. 10 cm hoog, 26 cm lang en 9 cm breed. Deze brandweerspeelset is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid en biedt LEGO® City fans en kinderen vanaf 5 jaar die graag fantasieverhalen verzinnen urenlang speelplezier. Er zijn alleen basisbouwvaardigheden voor nodig.


Coole LEGO set voor kinderen vanaf 5 jaar
De bouwinstructies voor deze LEGO City set vind je in de doos. Je kunt ook Instructions PLUS downloaden, onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en draaifuncties maakt van beginnende LEGO bouwers echte meesterbouwers!

Geweldig cadeau voor creatieve kinderen
LEGO City brandweersets bieden kinderen een leuke bouw- en speelervaring met gebouwen, realistische voertuigen en grappige personages voor fantasierijke rollenspellen.


LEGO® City brandweersets stimuleren fantasierijke rollenspellen met gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen, grappige personages en omgevingen die het echte leven op een leuke en fantasierijke manier nabootsen. Alle LEGO® City onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Alle LEGO® onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.
Meer informatie Meer weergeven

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder