LEGO Boost 17101 Creatieve Gereedschapskist

Bespaar 19%
159,99 129,99

Maak je eigen, pratende robot met LEGO Boost 17101 Creatieve Gereedschapskist


Breng je LEGO spel naar een hoger niveau met de geweldige LEGO BOOST Creative Toolbox. Bouw en programmeer met deze creatieve gereedschapskist interactieve, gemotoriseerde robots, modellen en creaties met de afstand-, kleur- en tiltsensor technologie. Combineer het veelzijdige LEGO bouwsysteem met geavanceerde technologie en laat je creativiteit de vrije loop met de ontzagwekkende LEGO BOOST Creative Toolbox. Download de gratis app en volg de stap-voor-stap instructies op te bouwen en programmeer een van de vijf multifunctionele modellen.

Ervaar Vernie de Robot - een ontroerende en pratende robot en maak hem precies zoals jij wilt. Codeer zijn gedrag en doe leuke activiteiten met de meegeleverde speelmat. Praat tegen Vernie en hij zal reageren met gezichtsuitdrukkingen die zijn humeur weergeven. Vernie kan in alle richtingen en met verschillende snelheden bewegen op zijn grote rupsbanden, voorwerpen en kleuren zien, afstanden inschatten, accessoires vastpakken en meenemen, handgebaren maken en dartpijlen afvuren vanaf de schieter die aan zijn schouder is bevestigd! Vernie voelt effecten en reageert er vervolgens op. Hij merkt het ook wanneer je hem oppakt.
Je kunt Vernie ombouwen tot de M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4) - een robuuste, veelzijdige rover met vier verschillende hulpstukken, waaronder een veer-geladen schieter; de Guitar4000 - een muziekinstrument met geluidseffecten; Frankie de Kat - een interactief huisdier dat speelt, spint en uiting geeft aan zijn stemming; of de Autobuilder - een geautomatiseerde productielijn die echt LEGO modellen kan bouwen!
Breng je creaties tot leven met de intuïtieve pictogrammen in de app en voltooi een scala aan spannende activiteiten die bedoeld zijn voor elk model. Deze set bevat ook een speelmat voor specifieke activiteiten en een LEGO BOOST muur poster!
 
  • Deze set bevat meer dan 840 LEGO onderdelen, een LEGO Move Hub, een interactieve motor en een sensor voor afstand en kleur.
  • De Move Hub heeft een Bluetooth Low Energy (BLE) verbinding, twee gecodeerde motoren, een activeringsknop, een interne kantelsensor en verlichting.
  • De interactieve motor is een gecodeerde motor.
  • De sensor voor afstand en kleur neemt afstand, beweging en kleur waar en kan ook functioneren als verlichting.
  • Bouw en codeer robots en modellen en voer spannende activiteiten uit met de speelmat en de intuïtieve LEGO® BOOST app, beschikbaar voor iOS en Android tablets.
  • Gebruiksvriendelijke, intuïtieve software met op pictogrammen gebaseerde sleep-en-zet-neer coderingsinterface.
  • De gratis LEGO BOOST-app bevat bouwinstructies voor alle vijf de modellen.
  • De set bestaat uit 847 onderdelen.

LEGO BOOST 17101 Creatieve Gereedschapskist is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar.
Meer informatie Meer weergeven

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder