L.O.L. Surprise Tweens Tots Baby Sitters Rae Sands

36,99
"Ik zit ertussenin, maar ben klaar om de leiding te nemen! Ik plan de dag en regel de snacks. Samen geven we een babysit-feestje!"

Ontdek de gloednieuwe L.O.L. Surprise Tweens Babysitting Party! Deze Tweens zijn klaar om de leiding te nemen, dus bereid je voor op een avontuur zoals je nog nooit hebt beleefd. Rae Sands organiseert het ultieme strandfeestje voor haar jongere zusje SPF Q.T. Ze heeft een checklist opgesteld voor de perfecte dag. En wat staat er bovenaan? Zonnebrandmiddel en zonnige vibes! Pak 20 verrassingen uit, inclusief een Tween-modepop en een L.O.L.-verzamelpop. Rae Sands heeft een heel mooi gezichtje, prachtig haar en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Bovendien heeft Rae meerdere make-oververrassingen met kleurverandering! Doop de handdoek in koud water en veeg over haar gezicht om te kijken wat er wordt onthuld of dompel haar haar onder in water en kijk hoe het van kleur verandert! Elke doos bevat een Tween-modepop, een L.O.L.-verzamelpop, diverse coole outfits, accessoires, een haarborstel en een poppenstandaard. Ontdek beide Babysitting Party-collecties: het slaapfeestje en het strandfeestje, voor het ultieme L.O.L. Surprise-avontuur.
- TUSSENMAATJE: ontdek de gloednieuwe L.O.L. Surprise Tween Babysitting Party! Maak kennis met Rae Sands. Ze is bezig het ultieme strandfeestje te organiseren voor haar jongere zusje SPF Q.T. Klaar voor wat zonnige vibes?
- MEGACOOLE MODE: Rae Sands heeft een heel mooi gezichtje, een fantastische stijl en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Ze heeft meerdere strandoutfits bij zich die perfect zijn voor een dagje in de zon. Tip voor pro's: de handen zijn verwijderbaar, zodat je de pop makkelijk kunt aankleden
- VERRASSENDE KLEURVERANDERING: Rae Sands heeft make-oververrassingen met kleurverandering als je haar in water doopt!
- PAK 20 VERRASSINGEN UIT: inclusief een Tween-modepop, een L.O.L.-verzamelpop, outfits met verschillende stylingmogelijkheden, schoenen, accessoires, een haarborstel en een poppenstandaard
- Zussen voor altijd: ontdek beide Babysitting Party-collecties: het slaapfeestje en het strandfeestje, voor het ultieme L.O.L. Surprise-avontuur!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml