L.O.L. Surprise! Glitter Color Change Pearl Surprise

34,99
Maak kennis met de LOL Surprise Glitter Color Change™ Parelverzameling! Elke sprankelende parel wordt geleverd met een exclusieve LOL-verzamelpop en Lil Sis. Pak de speelset uit en ontdek 6 glimmende verrassingen om uit te pakken, waaronder een bruisende verrassing. Laat het bruistabletje in een grote kom water vallen en bekijk wat voor moois er tevoorschijn komt. Elk paar zussen wordt ook geleverd met een verrassende kleurverandering met glitters! Geef de pop water uit het flesje, plaats de luchtbellenstop en dompel je pop en de Lil Sis in water om een gloednieuwe manier van kleurverandering te bewonderen. De glinsterende houder kan ook een handtas, een opbergkoffer voor je poppen en een speelset worden. Er zijn 2 kleuren, of 4 exclusieve poppen die je met de LOL Surprise Glitter Color Change ™ Parelverrassing kunt verzamelen.

LOL Surprise-verzamelpoppen met stijlvol haar, outfits en veel accessoires met allerlei details zijn het perfecte speelgoed voor meisjes en jongens vanaf 4 jaar om fantasierijk te spelen! Van MGA Entertainment, de makers van de LOL Surprise-modepoppen en -verzamelpoppen, Rainbow High™-modepoppen, Na Na Na Surprise-poppen, Bratz®-modepoppen, MGA's Dream Ella™, MGA's Glitter Babyz™, Lalaloopsy™, Poopsie Surprise-poppen, Baby Born® Surprise-babypoppen en verzamelitems, Little Tikes®-kinderspeelgoed en nog veel meer favoriete merken.
• ONTDEK EEN UNIEKE UITPAKERVARING: elke sprankelende parel wordt geleverd met 6 verrassingen om uit te pakken, waaronder een bruisende verrassing en meerdere outfits om te mixen en matchen voor opvallende looks.
• EXCLUSIEVE POPPEN: bevat 2 exclusieve poppen; welke LOL-pop en Lil Sis ga jij vinden?
• EEN NIEUWE MANIER OM VAN KLEUR TE VERANDEREN: geef de pop water uit het flesje, plaats dan de luchtbellenstop in de mond, draai, dompel en zwier je pop in water en ontdek een verrassing met kleurverandering en glitters!
• INTERACTIEF SPEL: laat het bruistabletje in het water vallen en zie hoe er magisch iets leuks verschijnt.
• HERBRUIKBARE VERPAKKING: je kunt de parel ook gebruiken als een handtas, een speelset en een opbergkoffer voor poppen en accessoires.
• VERZAMEL zowel de turkooizen als de paarse Parelverrassing en ontdek alle 4 de unieke poppen in de Glitter Color Change™ Parel-verzameling.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml