Kwartet Kleine Astronauten

6,99
Bereid je voor op een reis naar de sterren met het "Weetjes Kwartet Kleine Astronauten" spel! Dit spannende en educatieve kwartetspel is geschikt voor jong en oud en neemt je mee op een buitenaards avontuur. Elke kaart zit boordevol boeiende feiten over de ruimte, prachtig geïllustreerd met adembenemende foto's van planeten, sterren en ruimtevaartuigen.

Met 38 speelkaarten en duidelijke spelregels is het "Weetjes Kwartet Kleine Astronauten" spel perfect geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Het is een speelse en educatieve manier om meer te leren over ons zonnestelsel, de ruimteverkenning en de mysteries van het heelal.

Dit spel biedt niet alleen eindeloos plezier, maar stimuleert ook de nieuwsgierigheid en de droom van jonge spelers om astronaut te worden. Terwijl je speelt, ontdek je interessante feiten over planeten, raketten en beroemde astronauten.

In het kort, het "Weetjes Kwartet Kleine Astronauten" spel is een geweldige manier om quality time door te brengen met vrienden en familie, terwijl je samen leert en geniet van de grootsheid van de ruimte. Het is een perfect cadeau voor toekomstige ontdekkingsreizigers van de kosmos en liefhebbers van alles wat met de ruimte te maken heeft. Dus laat het spel beginnen en reis mee naar de sterren en planeten vol met astronautenweetjes en kosmische avonturen!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml