Kralen Hout In Pot 72 Stuks

5,99
Laat de creativiteit van je kind bloeien met onze Wooden Beads set, perfect voor het maken van kleurrijke kettingen en unieke creaties. Deze verpakking zit vol met 72 houten kralen in verschillende kleuren en vormen, waarmee elk kind zijn of haar verbeelding de vrije loop kan laten.

Of je kleintje nu houdt van het rijgen van kleurrijke patronen of het maken van een speciale ketting, deze set biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief spel. Bij de set zijn ook twee touwtjes in de kleuren rood en wit inbegrepen, zodat het ontwerpen direct kan beginnen.

De Wooden Beads set is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het rijgen van de kralen helpt bij het ontwikkelen van fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en kleur- en vormherkenning. Het is een veilige en boeiende manier om vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Stimuleer de creativiteit en verbeelding van je kind met onze Wooden Beads set en kijk toe hoe ze prachtige, handgemaakte schatten creëren! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml