Pomsies

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk

Pomsies zijn superschattige, pluizige, elektronische huisdieren met licht en geluid. Ze zijn net echt en je kunt ze eten geven, ze borstelen, met ze spelen en nog veel meer!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Pomsies zijn superschattige, elektronische huisdieren met licht en geluid die net echt zijn! Deze leuke huisdieren bestaan uit vacht en liefde! Hun mooie staart kun je overal omheen wikkelen. Draag Pomsies om je arm, in je haar of waar je maar wilt! Je kunt je Pomsie altijd met je mee nemen.

Net als echte huisdieren, hebben Pomsies verzorging nodig. Je moet ze eten geven, ze beter maken als ze ziek zijn of de hik hebben, je moet hun vacht zacht houden door die te kammen en natuurlijk willen ze ook met je spelen! De lichtgevende ogen en de geluidjes van Pomsies maken duidelijk hoe ze zich voelen. Ze hebben bijvoorbeeld gele ogen als ze honger hebben en ze worden blauw als ze zich niet goed voelen.

Pomsies zijn dol op spelen. Breng ze in de Freeze Dance mode om lekker met ze te dansen. Je Pomsie maakt muziek en hoe sneller jij schudt met je Pomsie hoe sneller de muziek gaat! Maar ook kietelen vinden ze leuk. Als Pomsies in een gekke bui zijn kun je de sensoren aanraken om ze te kietelen. Daar moeten ze heel hard door lachen!

Hoe meer je met Pomsies speelt, hoe blijer ze worden. Als ze superblij zijn, kunnen een speciaal liedje zingen dat betekent dat je geweldig voor ze zorgt en dat ze van je houden!

 Pomsies… voor je het weet hebben ze zich om je hart gewikkeld.

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder