Overige

Producten 1-36 van 144

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 144

Pagina
Filter

De leukste en zachtste vriendjes zijn de varianten van een knuffel voor een kind van Top1Toys. Een knuffel voor een kind staat altijd klaar voor jouw kleine dreumes. Ze zijn zo ontzettend lief en schattig! Een knuffel voor een kind is misschien wel het allerbelangrijkste vriendje van jouw kleine. Het is een vertrouwd en liefdevol voorwerp dat een kind kan vasthouden wanneer het zich alleen of bang voelt, of gewoon wanneer het behoefte heeft aan een knuffel. Knuffels komen in alle soorten en maten voor. Van knuffeldieren tot knuffelkussens: elk kind heeft wel zijn of haar eigen favoriet. Ontdek daarom snel het assortiment en vind de perfecte knuffel voor jouw kind!

Tv-varianten van een knuffel kind

Top1Toys heeft een groot assortiment aan varianten van een knuffel voor een kind. Naast de klassieke teddybeer heeft Top1Toys ook knuffels van de favoriete serie van jouw kleine dreumes. Hoe leuk is dat? De figuren uit onder andere Pokémon, Bumba en Peppa Pig staan allemaal klaar om geknuffeld te worden. De knuffels variëren van kleine knuffels tot grote knuffels, dus er is voor ieder wat wils. Samen met de knuffel van jouw kind, kunnen ze kijken naar die leuke figuren op tv!

Zachte knuffel kind

De knuffel voor jouw kind moet natuurlijk wel comfortabel zijn om mee te knuffelen. Een knuffel die te hard of te ruw is, of die niet lekker ruikt, is natuurlijk niet leuk. Een knuffel moet ook stevig genoeg zijn om tegen een stootje te kunnen, want kinderen nemen hun knuffels vaak overal mee naartoe en laten ze soms vallen.

Veel kinderen hebben een speciale band met hun knuffel omdat ze er emotioneel aan gehecht zijn. De knuffel van jouw kind net zo belangrijk zijn als een beste vriend of vriendin, en het kan een grote rol spelen in het geven van troost en veiligheid. Zo mooi kan speelgoed van Top1Toys dus zijn!

Knuffel voor een kind kopen bij Top1Toys

Is jouw kind al helemaal verliefd op één van onze kinderknuffels? Dat snappen we helemaal bij Top1Toys, want stiekem vinden we ze zelf ook enorm schattig! Daarom willen we het nieuwe vriendje van jouw kleine zo snel mogelijk naar jullie toesturen. Als je vandaag nog voor 16:00 uur bij ons bestelt, dan gaan wij ons best doen het pakketje volgende werkdag bij jou thuis te leveren. Dan kan jouw kleine gelijk met zijn of haar favoriete knuffel voor een kind spelen! Als de producten in je winkelmand een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan is het verzenden helemaal gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!