Knol Power Stunt Scooter

Bespaar 30%
41,99 Adviesprijs 59,99
De step van Knolpower is de ultieme keuze voor kinderen die op zoek zijn naar avontuur en snelheid. Met een maximaal draaggewicht van 75 kilogram is de step geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is ontworpen om te gebruiken voor het uitvoeren van nieuwe stunts en het verkrijgen van de allerhoogste snelheid. De step is de perfecte keuze voor kinderen die willen laten zien dat ze 'Knolpower' hebben.
De step van Knolpower is niet alleen geschikt voor kinderen die al ervaring hebben met steps, maar ook voor kinderen die net beginnen met het leren van trucs. De step is gemakkelijk te gebruiken en heeft alles wat je nodig hebt voor een geweldige rijervaring. Dankzij de robuuste constructie en hoogwaardige materialen is de step geschikt voor dagelijks gebruik en kan het tegen een stootje.
Met deze step van Knolpower kun je laten zien wie de baas is. Ga zo snel als je kan en leer nieuwe stunts. Laat zien dat jij de echte Knolpower hebt! Bestel nu jouw step en ervaar het ultieme avontuur.
Meer informatie Meer weergeven
Is er een instructieboekje beschikbaar voor de Knol Power Stunt Scooter?

Ja, er is een instructieboekje beschikbaar voor de Knol Power Stunt Scooter. Het instructieboekje is meestal inclusief bij de scooter en bevat alle informatie die je nodig hebt over het gebruik en onderhoud van de scooter.

trustpilot-product.phtml