Verlichting

6 producten

Filter

6 producten

Filter

Vindt jouw dreumes het eng om in het donker te slapen? Bij Top1Toys hebben we verschillende varianten van een nachtlampje voor een kind om mee te slapen. Een nachtlampje kan helpen bij het inslapen en kan geruststellend werken voor kinderen die bang zijn in het donker. Bovendien is een nachtlampje voor een kind ook nog eens leuk om naar te kijken, dus ze zullen zeker een welkome aanvulling zijn op de slaapkamer van je kind. Bekijk het assortiment en ontdek met welke nachtlamp voor een kind jouw dreumes heerlijk zal gaan slapen.

Leuke vormen nachtlampje kind

Eén ding weet je bij Top1Toys altijd zeker: je hebt keuze uit een ruime selectie aan producten. Zo zijn alle varianten van ons nachtlampje voor een kind verkrijgbaar in leuke vormen en kleuren. Zo vind je altijd eentje die jouw kind helemaal geweldig vindt en die ook nog eens goed past in de kamer voor jouw dreumes. Zo hebben we een heel schattige Unicorn nachtlampje die ook nog eens van kleur verandert! Of wil jouw dreumes kijken naar een verlichte versie van Pickachu van Pokémon? Of je nu op zoek bent naar een simpel nachtlampje voor een kind of naar een model met leuke extra's, bij Top1Toys hebben we producten voor elk budget. Zo kun je voor een klein prijsje al een leuk nachtlampje aanschaffen.

Een lampje voor iedere leeftijd

Niet alleen is een nachtlampje voor je kind leuk om naar te kijken, ze hebben ook leuke extra's die het inslapen aangenamer maken. Zo hebben we bijvoorbeeld nachtlampjes in combinatie met een wekkerradio. Als jouw kind al wat ouder is, kan hij of zij daarmee ook de tijd al lezen. Of wat dacht je van een nachtlampje voor een kind met veranderlijke kleuren? De kleine kan dan zelf kiezen wat voor sfeer hij of zij wil creëren in de slaapkamer! Onze nachtlampjes zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, dus of je kind nu een baby is of al wat ouder, bij ons vind je een geschikt nachtlampje.

Nachtlampje kind kopen bij Top1Toys

Een leuk nachtlampje voor je kind gevonden bij Top1Toys? Bestel dan snel vandaag nog voor 16:00 uur en dan zorgen wij dat jouw kind de volgende werkdag al kan genieten van een klein lichtje tijdens het slapen. Wel zo fijn al die dreumes het donker een beetje eng vindt. Mochten de producten in je winkelmand een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan sturen we de bestelling zonder extra verzendkosten. Zoek je nog andere producten voor de kinderkamer? Neem dan snel een een kijkje tussen het aanbod! Heb je nog vragen voor ons? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!