Robots

Een speelgoedrobot is al lang geen sciencefiction meer, maar een echte toevoeging aan je speelgoedkist. Een robot is leuk, interactief en reageert op stemcommando’s en handelingen. Kinderen leren verzorgen door middel van een robotmaatje. We hebben diverse opties in ons assortiment, voor verschillende leeftijden.

36 producten

Filter

36 producten

Filter

De magie van een robot

Een robot brengt de spannende wereld van robotica binnen handbereik van kinderen. Ze kunnen onbewust leren over technologie, programmeren en hoe machines werken terwijl ze plezier hebben met hun robotvriend. Onze speelgoedrobots zijn ontworpen om zowel educatief als vermakelijk te zijn, waardoor kinderen op een speelse manier nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Robot als interactief speelgoed

Een robot biedt het gevoel van gezelschap en avontuur. Kinderen kunnen ermee praten, spelen en ontdekken. Het stimuleert de verbeelding van kinderen. Ze kunnen zich voorstellen dat hun robotmaatje avonturen beleeft, missies volbrengt of zelfs een huisdier is. Dit zorgt voor fantasie en creativiteit. Daarnaast leren kinderen probleemoplossend denken, door de sociale interactie. Kinderen krijgen namelijk het gevoel dat ze voor de speelgoedrobot moeten zorgen.

Elke robot heeft zijn eigen functie

Er is een groot assortiment in speelgoedrobots waaruit je kan kiezen. Een van de meest populaire opties is een robot hond. Met deze speelgoed hond die interactief is, kan dit een maatje zijn voor je kind. Het kan blaffen, bewegen en zelfs trucjes doen. Hierdoor krijgen kinderen het gevoel alsof ze een eigen huisdier hebben. Een andere veel gekozen optie is een dansende robot. Deze robot brengt muziek en dansen samen. Ze kunnen dansen op verschillende liedjes en nodigen kinderen uit om mee te bewegen. Daarnaast zijn de bewegende dinosauriërs erg populair. De realistische kenmerken en bewegingen zoals bijten en rennen zorgen voor een beleving tijdens het spelen.

Een kleine of grote robot

In ons assortiment vind je grotere robots die kunnen lopen zoals de eerder genoemde robot hond, maar we hebben ook kleinere opties. Zo’n kleine robot past bijvoorbeeld om vingers of gemakkelijk in de broekzak. Hierdoor is het eenvoudig mee te nemen naar een familiebezoek of op vakantie, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

Bestel je robot bij Top1Toys

Bij Top1Toys vind je een uitgebreide selectie robots van bekende merken. We bieden ze voor alle leeftijden, dus voor ieder wat wils. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze zowel veilig als vermakelijk zijn voor kinderen. Laat ze spelen en verzorgen op een interactieve manier. Kom gezellig langs in een van onze winkels voor het assortiment of bestel het vandaag nog via onze webshop. Als je jouw bestelling op werkdagen plaatst voor 16:00 uur, ontvang je het de volgende dag al in huis. Betaal geen bezorgkosten bij een bestelwaarde van €19,99 of meer. Bij vragen over onze producten, service of het bestelproces kun je terecht bij onze klantenservice. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur telefonisch voor je klaar óf stuur eenvoudig een mailtje.