Koptelefoon

2 producten

Filter

2 producten

Filter

Op zoek naar een koptelefoon voor je kind? Bekijk eens het assortiment van Top1Toys, waar we de leukste koptelefoons hebben! Net zoals volwassenen zich wel eens willen afsluiten voor de wereld, willen kinderen dat soms ook. Even helemaal in hun eigen wereldje, terwijl ze bijvoorbeeld aan het tekenen zijn. En voor jou als ouder ook prettig, want dan kan iedereen zijn of haar eigen muzieksmaak opzetten. Een koptelefoon voor je kind is daarom ideaal als je bijvoorbeeld op vakantie gaat met de auto of het vliegtuig. Ontdek de vele voordelen van een koptelefoon voor je kind!

Decibel koptelefoon voor een kind

Wat je wilt voorkomen met een koptelefoon voor je kind, is dat het volume van de muziek veel te hard gaat. Hierdoor kan jouw kleine dreumes namelijk gehoorbeschadiging oplopen en dat willen we uiteraard niet. Daarom hebben alle varianten van een koptelefoon voor een kind 85 decibel als maximale volume. Dit is ongeveer vergelijkbaar met een schoolplein vol spelende kinderen. Hiermee weet je zeker dat jouw kind veilig kan luisteren naar zijn of haar favoriete muziek, zonder last te krijgen van de oren.

Uitvoeringen koptelefoon voor een kind

We hebben ontzettend leuke varianten van de beste koptelefoon voor een kind! Met onze Dino Hoofdtelefoon lijkt het net of je kleine dreumes zelf een dino is. Deze groene koptelefoon is echt super leuk, vooral door de groene dino-ribbels aan de bovenkant. Met onze Unicorn Hoofdtelefoon lijkt jouw kind net een eenhoorn! De grappige gouden hoorn aan de bovenkant is een leuke toevoeging. Deze varianten van een koptelefoon voor een kind hebben een klein formaat en zijn licht van gewicht, zodat ze bij jouw dreumes lekker zitten. Door het stevige materiaal gaan deze koptelefoon ook niet zo snel stuk en dat is bij van die spelende kinderen ook wel belangrijk.

Koptelefoon kind kopen bij Top1Toys

Wil jij dat jouw kind veilig naar muziek kan luisteren, zonder gehoorbeschadiging op te lopen door het harde volume? Koop dan vandaag nog een kinder koptelefoon voor 16:00 uur en wie weet kun je de volgende werkdag je bestelling al bij jou thuis uitpakken. Zo’n koptelefoon is ook leuk om cadeau te geven aan een vriendje of vriendinnetje van jouw kind! Als de producten in je winkelmand een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan verzenden wij het gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!