Kindertablets

16 producten

Filter

16 producten

Filter

Kindertablets zijn leuke gadgets voor kinderen waarmee ze al op jonge leeftijd hun eerste computervaardigheden kunnen leren. Vtech heeft verschillende soorten kindertablets waarop kinderen leuke en leerzame spelletjes kunnen spelen. Spelletjes spelen is niet alleen leuk, maar het spelen hiervan is ook goed voor de persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk verschilt het per spel, want er zijn spellen waar je wat van kunt leren of spellen die gewoon heel leuk zijn. Kinderen leren zich hier ook zelf mee te vermaken. Ideaal toch? Benieuwd naar onze kindertablets en bijbehorende accessoires? Je vindt het hier!

Kindertablets voor leuke spellen

De Kurio Connect Go is de tablet die je moet hebben. Hij beschikt namelijk over ontzettend veel leuke apps en spelletjes, helemaal geschikt voor kinderen. Met alleen een kindertablet ben je er natuurlijk nog niet, want naast een kindertablet hebben wij ook een ontzettend leuk tekenbord voor je. Daarbij hoort nog wel een leuk set met pennen, om de leukste tekeningen te maken op je Fantastic Pad. Veeg ze daarna gewoon weer uit en je kunt direct een nieuwe tekening maken. Niet alleen voor een kindertablet ben je hier aan het juiste adres, maar ook voor telefoonhouders die waterdicht zijn. Hierdoor kun je dit ook aan je kinderen overlaten zonder dat er iets mee gebeurd.

Kindertablets online bestellen

Zodra je alles in je winkelmandje hebt geplaatst wat je wilt hebben, kun je je bestelling definitief maken. Zorg ervoor dat je betaling gereed is voor 16:00 uur, want dan kunnen wij dezelfde dag nog voor je aan de slag. Daarbij verzenden wij je bestelling geheel gratis wanneer je het minimale orderbedrag van €20,- hebt bereikt. Kijk dus gerust nog eens verder in ons assortiment voor de leukste kinderelektronica artikelen en kindertablets.

Hulp nodig?

Wil je meer weten over onze kindertablets of wil je persoonlijk advies ontvangen? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder en voorzien je van een passend antwoord. Wil je altijd op de hoogte gehouden worden van de laatste trends en nieuwtjes? Dan kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Bestel nu je kindertablet bij Top 1 Toys.