Kindertablets

16 producten

Filter

16 producten

Filter

De kindertablet is een leuke gadget voor kinderen waarmee ze al op jonge leeftijd hun eerste computervaardigheden kunnen leren. Vtech heeft verschillende soorten kindertablets waarop kinderen leuke en leerzame spelletjes kunnen spelen. Kinderen komen zo niet direct in aanraking met de gevaren van het internet, maar leren in plaats daarvan in een veilige omgeving zonder Wi-Fi verbinding. Kinderen ervaren een kindertablet eveneens als prettig, omdat ze er altijd over beschikken, zonder dat ze het exemplaar van hun ouders hoeven te lenen.

Een kindertablet is doorgaans erg interactief, waardoor kinderen niet het gevoel hebben dat ze alleen zijn. Top1Toys presenteert alle kindertablets op deze pagina, dus neem eens een kijkje!

Waarom een speelgoedtablet?

Ouders die een speelgoedtablet kopen voor hun kinderen, doen dat om uiteenlopende redenen. Het digitale tijdperk is sinds de jaren negentig steeds nadrukkelijker aanwezig en waar we onze kinderen er eerst van weg wilden houden, is het nu juist belangrijk om het te omarmen. Van kinderen wordt verwacht dat ze overweg kunnen met digitale hulpmiddelen en een speelgoedtablet is daar een mooi voorbeeld van. Een speelgoedtablet is een veilig opstapje, omdat je er niet direct mee kan surfen. Wel oefenen kinderen hoe ze overweg moeten met elektronica.

Kinderen krijgen bovendien een streepje voor op anderen met een speelgoedtablet, omdat er in het klaslokaal ook steeds meer digital onderwijs gegeven wordt. Kinderen die van jongs af aan al in aanraking komen met elektronica, zullen beter weten hoe ze overweg moeten met computers of leertablets.

Onze favoriete kindertablets

Dankzij ons reusachtige aanbod, zul je vast begrijpen dat we enkele favoriete kindertablets hebben. Hieronder geven we je er een overzicht van:

  • Vtech Dierenvriend Touch Tablet: dierenvrienden kunnen hun hart ophalen met deze tablet. Er komen ontzettend veel diergeluiden uit dit apparaat, waardoor het net is alsof je kind zijn eigen huisdier heeft!
  • Vtech Lees en Leer Touch Tablet: deze tablet leert je kind om emoties bij anderen te herkennen. De puppy’s doen dienst als onderwijzers bij deze kindertablets, waarop ook onderdelen van bloemen worden onderscheiden.
  • Vtech ABC Dieren Tablet: het leren van het alfabet was nog niet zo leuk sinds de dieren tablet werd uitgebracht! Er zijn zoveel beesten in het dierenrijk, dat er voor iedere letter wel een dier te bedenken is.

Kurio Connect Go

De Kurio Connect Go is de tablet die je moet hebben. Hij beschikt namelijk over ontzettend veel leuke apps en spelletjes, helemaal geschikt voor kinderen. Met alleen een kindertablet ben je er natuurlijk nog niet, want naast een kindertablet hebben wij ook een ontzettend leuk tekenbord voor je. Daarbij hoort nog wel een leuk set met pennen, om de leukste tekeningen te maken op je Fantastic Pad. Veeg ze daarna gewoon weer uit en je kunt direct een nieuwe tekening maken. Niet alleen voor een kindertablet ben je hier aan het juiste adres, maar ook voor telefoonhouders die waterdicht zijn. Hierdoor kun je dit ook aan je kinderen overlaten zonder dat er iets mee gebeurd.

Tablet voor kinderen kopen

Zodra je alles in je winkelmandje hebt geplaatst wat je wilt hebben, kun je definitief je tablet voor kinderen kopen. Zorg ervoor dat je betaling gereed is voor 16:00 uur, want dan kunnen wij dezelfde dag nog voor je aan de slag. Daarbij verzenden wij je bestelling geheel gratis wanneer je het minimale orderbedrag van €24,99 hebt bereikt. Kijk dus gerust nog eens verder in ons assortiment voor de leukste kinderelektronica artikelen en kindertablets.