Speakers

2 producten

Filter

2 producten

Filter

Kinderen luisteren graag naar hun eigen muziek, en dat doen ze natuurlijk het liefst op hun eigen kinderradio! Met een eigen radio of CD speler voor een kind op de slaapkamer kunnen ze luisteren naar, dansen op en meezingen met hun favoriete liedjes. Met een hele verzameling CD’s of de juiste radiozender kunnen kinderen zich de hele dag wel vermaken. Daarnaast is het natuurlijk heel fijn om de hele dag gezellige muziek op te hebben staan. Meer weten over kinderradio’s? Bij Top 1 Toys lees je er meer over!

Genieten van je eigen kinderradio

Van elektronica kunnen ook kinderen niet genoeg hebben. Niet alleen een bluetooth speaker is geschikt om leuke muziek te kunnen luisteren, maar met een kinderradio of een CD speler kun jij alles luisteren wat je maar wilt. Je kunt je favoriete CD erin stoppen en genieten van de leuke muziek. Wellicht kun je nog wat meezingen of een act voorbereiden, zodat je een leuk optreden weg kunt geven voor jouw familie en vrienden. Met een Frozen CD speler erbij steel je natuurlijk helemaal de show. Welke muziek luister jij graag?

Kinderradio bestellen bij Top 1 Toys

Wanneer je een radio cd speler voor je kind hebt gevonden, of als ze die zelf hebben uitgekozen, kun je dit natuurlijk gemakkelijk bestellen via onze webshop. Plaats de kinderradio in je winkelmandje en betaal. Daarna gaan wij voor jou aan de slag. Bestel je je kinderradio voor 16:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat jij je bestelling al de volgende werkdag in huis ontvangt. Je kunt dus direct beginnen met het luisteren van je eigen muziek op jouw kinderradio.

Vragen? Neem contact op

Heb je nog vragen over ons assortiment of zoek je bijvoorbeeld nog batterijen voor de radio of andere elektronica? Kijk dan nog eens verder in ons assortiment. Wij bieden je alle wat je nodig hebt. Daarbij profiteer je van gratis verzending wanneer je het minimale orderbedrag van €20,- hebt bereikt. Bij vragen helpt onze klantenservice je graag verder. Je kinderradio bestel je bij Top 1 Toys!