Horloge

28 producten

Filter

28 producten

Filter

Op zoek naar een hip horloge voor je kind? Bij Top1Toys verkopen we de allerleukste varianten die je maar kunt bedenken. Jongen of meisje, jong of oud: we hebben een horloge voor ieder kind in ons assortiment. En ook nog eens van de leukste series of films! Denk hierbij aan Spider-man of Paw Patrol. Naast de ‘ouderwetse’ analoge horloges, hebben we ook een heel cool smart horloge voor je kind. Ontdek snel ons assortiment en wie weet loopt jouw kleine straks met het mooiste horloge om zijn of haar pols!

Varianten kinderhorloges

Met zo’n 20 producten in ons assortiment, weten we bijna zeker dat je een mooi horloge voor je kind kunt vinden. Zo hebben we de horloges opgedeeld per leeftijdscategorie: van 2-4 jaar, 4-6 jaar en 6-8 jaar. Voor de jongsten hebben we hele mooie horloges van Paw Patrol. Deze varianten van een horloge voor je kind zijn verkrijgbaar in het blauw, rood en roze. Zoek je een iets smaller horloge voor je kind? We hebben verschillende mooie varianten met een digitale tijdsaanduiding. Voor kinderen tussen de 4-6 jaar hebben we twee stoere smartwatches in het blauw en roze. Voor de oudsten heeft Top1Toys interactieve horloges die vertellen hoe laat het is, foto’s, video’s en stemopnames kunnen maken en nog veel meer!

Smart horloge: hét speelgoed horloge van nu

Wil je een uniek speelgoed horloge kopen? Ga dan voor het smart horloge, waarmee je kind veel meer kan dan alleen klokkijken. Denk aan het maken van foto’s en video’s, instellen van een wekker, veranderen van de achtergronden, gebruiken van een rekenmachine, spelen van ingebouwde spelletjes en ga zo maar door. Klokkijken is niet voor ieder kind even makkelijk of leuk, dus op deze manier hopen we dat we ieder kind een beetje kunnen helpen met dit leerproces. Zo’n soort horloge voor een kind is ook een leuk cadeau om weg te geven!

Kinder horloge kopen bij Top1Toys

Enthousiast geworden en een leuk kinder horloge kunnen vinden in het assortiment van Top1Toys? Geweldig! Dan zorgen wij ervoor dat je het horloge voor je kind zo snel mogelijk thuis krijgt bezorgd. Als je vandaag nog voor 16:00 uur je bestelling plaatst, dan kan dit zelfs de volgende werkdag al zijn! Als de producten in je winkelmand een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan verzenden wij het gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!