Vriendenboeken

18 producten

Filter

18 producten

Filter

Vrienden en klasgenootjes beter leren kennen wordt nu nog leuker met onze collectie vriendenboekje voor een kind bij Top1Toys. Een vriendenboekje voor een kind is niet alleen een verzameling feitjes, maar een waardevolle herinnering aan de jeugdjaren van je kind. In onze uitgebreide collectie vind je een vriendenboekje voor jouw kind in verschillende thema's, zodat er voor elk kind iets passends te vinden is. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Ontdek de allerleukste boekjes hier!

Een vriendenboekje voor elk kind

Of het nu gaat om jongens of meisjes, bij Top1Toys hebben we een vriendenboekje voor elk kind. Van prinsessen tot dino's, we hebben boekjes in diverse thema's. Als jouw kleintje een fan is van K3, hebben we zelfs speciale K3-boekjes! Laat het boekje snel rondgaan onder vriendjes en vriendinnetjes, en ontdek meer over elkaars favoriete dingen. Vergeet niet om ook zelf een bijdrage te leveren!

Allerlei thema’s

Bij Top1Toys begrijpen we dat ieder kind uniek is. Daarom hebben we een gevarieerd aanbod van het vriendenboek in verschillende thema's. Of jouw kind nu houdt van prinsessen, paarden, dino's of iets anders, er is altijd een boekje dat bij zijn of haar persoonlijkheid past. Zo wordt het invullen van het boekje niet alleen leuk, maar ook een creatieve expressie van de eigen interesses.

Vragen over het lieve vriendenboekje van jouw kind?

Heb je vragen over ons assortiment vriendenboekjes of wil je meer weten over onze service? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar om te helpen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en nieuwtjes? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang als een van de eersten alle updates.

Eenvoudig een vriendenboek bestellen? Dat kan!

Heb je het perfecte vriendenboekje voor jouw kind gevonden? Bestel het dan eenvoudig en snel via onze website. Plaats je bestelling op een werkdag vóór 16:00 uur, en je ontvangt het vriendenboekje al de volgende werkdag aan huis. Zo kan jouw kind meteen aan de slag met het noteren van hobby's en favoriete eten, om het vervolgens te delen met zijn of haar allerbeste vriendjes. Ook leuk om aan een vriendje of vriendinnetje cadeau te doen!

Vriendenboek kopen bij Top1Toys!

Een vriendenboekje voor een kind is niet zomaar een boekje: het is een schatkist van herinneringen. Bij Top1Toys vinden we het belangrijk dat kinderen niet alleen plezier hebben met hun vriendenboek, maar dat het ook een tastbare herinnering wordt aan hun jeugdjaren. Plaats zo snel mogelijk nog een bestelling. Als de producten in je winkelmandje een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan is het verzenden helemaal gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Vrienden maken is nog nooit zo leuk geweest als met deze boekjes van Top1Toys!