Prentenboeken

21 producten

Filter

21 producten

Filter

Voor kinderen die nog niet kunnen lezen, zijn prentenboeken een leuke manier om kennis te maken met de grote wereld. De grote illustraties brengen het verhaal helemaal tot leven waardoor kinderen het verhaal helemaal kunnen meebeleven. Op deze manier maakt het helemaal niet uit dat je niet kunt lezen, want prentenboeken zijn misschien nog wel leuker. Het inbeelden van je eigen verhaal is erg leuk. Laat je fantasie gaan en verzin de leukste verhalen rondom de prenten. De prentenboeken van Top 1 Toys vind je hier.

Een prentenboek en een grote fantasie

Ons assortiment beschikt over verschillende prentenboeken. Een prentenboek voor baby’s moet natuurlijk beschikken over grote plaatjes. Wij bieden je daarom graag onder andere de boeken Woezel & Pip sneeuwpret, ik reis de wereld rond op wel 80 manieren en leuke boeken over Boer Boris. Bij een prentenboek hoef je dus alleen maar naar de prenten te kijken. Het verhaal is geheel aan jou. Kies daarom een prentenboek voor peuters die geheel ligt bij jouw wensen, zodat je het leukste verhaal kunt verzinnen.

Bestel je prentenboek online

Een prentenboek voor peuters is een goede stap in de persoonlijke ontwikkeling. Daarom mag een prentenboek bij jou thuis ook niet ontbreken. En het leukste is? Je kunt het verhaal elke keer net weer een beetje anders maken, zodat het leuk blijft om het prentenboek keer op keer te bekijken. Bestel je prentenboek op een werkdag voor 16:00 uur en wij zorgen ervoor dat je dit al de volgende werkdag in huis ontvangt. Wil je profiteren van gratis verzending? Bestel dan voor minimaal €20,00 aan prentenboeken en overige speelgoedartikelen.

Vragen over ons assortiment?

Wil je meer weten over onze prentenboeken of heb je een vraag over onze service? Onze specialisten van de klantenservice kunnen je vragen natuurlijk beantwoorden en dat doen zij dan ook graag. Ben je nog op zoek naar een passend cadeautje voor een kinderverjaardag? Niet alleen is een prentenboek ook erg leuk, maar je kunt bij ons op zoek naar het beste cadeautje met onze cadeauvinder.