Kleurboeken

17 producten

Filter

17 producten

Filter

Kleurboeken zitten boordevol kleurplaten die door jou kunnen worden omgetoverd in prachtige prenten. Kleuren kun je overal: aan de keukentafel, op je buik op de vloer of achterin de auto tijdens een lange autorit. Je hebt dan alleen wel een aantal kleurboeken nodig met de juiste kleurplaten die jij graag wilt inkleuren. Gebruik kleurpotloden, viltstiften of waskrijtjes en kleur de tekeningen in zoals jij wilt. Zo word je een echte artiest! Benieuwd naar onze kleurboeken? Je vindt ze hier.

Kleurboeken uit ons assortiment

De kleurboeken zijn er echt voor iedereen, want er zijn veel verschillende thema’s verkrijgbaar. Zo heb je een kleurboek met diverse dieren, maar ook een kleurboek met alleen kleurplaten en stickers van baby haaien. Wil je liever wat stoerdere tekeningen maken? Dan kun je kiezen voor een kleurboek met allerlei voertuigen. Liever een ultiem meisjes kleurboek, het kleurboek stoere jongens of een kleurboek van Woezel en Pip? Ook dat is mogelijk. ZO zie je maar: voor iedereen is het perfecte kleurboek voor peuters te vinden.

De leukste kleurboeken bestellen

Het kleurboek die jij graag wilt hebben om de mooiste kleurplaten te maken kun je bestellen via Top 1 Toys. Natuurlijk heb je hier ook de juiste kleurpotloden en stiften bij nodig, maar daar kunnen wij je natuurlijk ook gewoon bij helpen. Vul je winkelmandje met alles wat je nodig hebt om te kunnen kleuren. Als je je bestelling voor 16:00 uur afrond, ontvang je de kleurboeken al de volgende dag in huis. Daarbij wordt jouw bestelling gratis verzonden wanneer je order minimaal €20,- bedraagt. Genoeg redenen dus om nog eens de rest van onze artikelen te bekijken.

Meer weten?

Heb je een vraag over onze speelgoedartikelen, in het specifiek over onze kleurboeken of wil je meer weten over onze service? Genoeg redenen om even contact op te nemen met onze klantenservice. Daar staat één van onze specialisten je graag te woord om je antwoord te geven op al jouw vragen. Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Daarin houden wij je namelijk altijd als één van de eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Kleurboeken bestel je nu bij Top 1 Toys.