Badboeken

2 producten

Filter

2 producten

Filter

Badboeken

Kan jij geen afstand doen van lezen of wil jij overal plaatjes kijken? Dan hebben wij de perfecte boekjes voor jou! Neem jouw favoriete boeken nu ook mee in bad. Wij hebben namelijk hele leuke badboeken, waar je van kunt genieten tijdens het spelen met water. Zo wordt badderen nog leuker. De boekjes uit het badboeken assortiment zijn uiteraard bestand tegen water. Zoek je nog meer leuke accessoires voor in bad of je badkamer? Kijk dan bij alle badkamer accessoires. De badboeken voor kinderen vind je op deze pagina.

Leuke waterbestendige badboeken uit ons assortiment

In het assortiment met badboeken zijn de boekjes van Woezel en Pip te vinden. Deze leuke verhaaltjes kun jij dus rustig lezen of bekijken terwijl je heerlijk aan het badderen bent. Deze badboekjes van Woezel en Pip zijn hier natuurlijk speciaal voor gemaakt, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over het boekje. Lees je normaal gesproken een boekje voor aan jouw kindje, terwijl jij het voorzichtig en van een afstand moet laten zien? Dat is nu verleden tijd met de badboeken uit ons assortiment!

Online badboekjes bestellen

Badboeken kopen? De badboeken kun je gemakkelijk en veilig bestellen via onze webshop of in één van onze winkels. Het voordeel van online bestellen is dat je het de volgende werkdag al in huis hebt, en dus de deur niet uit hoeft. Ook ideaal als je een badboekje als cadeau wilt geven. Bekijk ook eens naar overige badkamer artikelen, want bij een minimaal orderbedrag van €20,- wordt jouw bestelling gratis verzonden.

Vragen over de badboeken?

Heb je een vraag over onze Woezel en Pip badboeken? Neem gerust even contact op met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag verder. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbief! De leukste badboeken bestel je bij Top 1 Toys!