Kickerball Voetbal oranje maat 4

Bespaar 20%
19,98 Adviesprijs 24,99
Een must-have voor elke voetbal fan! Met de KickerBall ben jij de nieuwe vrije trappen specialist van je klas, voetbalteam en vriendjes!

Deze voetbal is speciaal ontwikkeld om effectballen te schieten. Ooit een hoekschop in 1 keer in het doel getrapt? Met de KickerBall is het geen probleem meer! Dankzij de unieke curve die je deze voetbal mee kunt geven zijn de meest professionele passen, schoten en acties opeens mogelijk!

Wordt een professionele kicker met deze KickerBall!

In tegenstelling tot normale voetballen, is de KickerBall gemaakt van speciale materialen die de bal op een bijzonder kromme manier laten vliegen. Hij is aërodynamisch en vederlicht voor een optimaal vlucht richting de kruising!

Verdubbel de effecten die je deze voetbal meegeeft en verdubbel het plezier met fantastische trick shots. Eindeloos voetbalplezier en trick shots voor op TikTok en Instagram samen met vrienden en familie, zowel op het voetbalveld als op het strand.

De voetbal is bij ontvangst al opgeblazen, dus je kunt gelijk beginnen met je eerste trucs! 

LET OP!
Niet overmatig oppompen. Zorg ervoor dat de bal niet te strak aanvoelt. Een correct gevulde KickerBall moet het je nog mogelijk maken om hem met beide duimen licht (ca. 1,25 cm). Overmatig oppompen kan ertoe leiden dat de bal vervormt, niet meer werkt of barst. Aanbevolen druk: tussen 1 en 2 psi. Alleen met een handpomp oppompen. Vermijd scherpe voorwerpen. Wees voorzichtig als je voetbalschoenen draagt. De KickerBall is niet gecertificeerd door de FIFA, NFHS of NCAA. Dit is speelgoed en moet als speelgoed worden gebruikt.

Wat zit er in de verpakking?
Het pakket bevat een handleiding met 3 coole tips voor succesvolle trucs en effect schoten en de unieke KickerBall.

Eigenschappen van de KickerBall
  • Maat: 4
  • Diameter: ca. 21 cm
  • Dé voetbal voor unieke effectballen, vrije trappen en hoekschoppen
  • Voor kinderen en volwassenen
  • Kleur: Oranje
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml