Jipy Bouwvoertuigenset bioplastic

24,99
Betreed de bouwplaats van duurzaam plezier met onze Bouwvoertuigenset Bioplastic! Deze set, speciaal ontworpen voor kleine ontdekkingsreizigers vanaf 18 maanden, bestaat uit twee indrukwekkende bouwvoertuigen die gemaakt zijn van hoogwaardig bioplastic.

De ster van de show is de grote kiepwagen, met een imposante lengte van ongeveer 30 cm en een hoogte van 20 cm. Deze krachtpatser kan niet alleen zwaar werk aan, maar heeft ook de unieke mogelijkheid om zijn kleine metgezel te vervoeren. De kleinere kiepwagen, met afmetingen van ongeveer 20 bij 15 cm, past perfect in de laadruimte van zijn grotere vriend, waardoor er eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spel ontstaan.

Beide voertuigen zijn vervaardigd uit duurzaam bioplastic, waardoor ze niet alleen vriendelijk zijn voor de planeet, maar ook voor de kleine handjes die ze vasthouden. De set stimuleert de verbeelding en coördinatie van kinderen terwijl ze bouwen, laden en lossen op hun eigen bouwplaatsavontuur.

Geef het perfecte cadeau voor jonge bouwers en laat ze kennismaken met de opwinding van duurzaam spelen. Onze Bouwvoertuigenset Bioplastic - waar plezier, verantwoordelijkheid en avontuur samenkomen!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml