Jiggly pets bunny

27,99
Het schattige interactieve knuffeldier Pixie, bekend als het Jiggly Pets konijn, is speciaal ontworpen om met jou te spelen en je gezelschap te houden. Hier zijn enkele van de opvallende eigenschappen en functies van Pixie:

1.Interactief plezier: Pixie reageert op jouw aanrakingen en instructies. Activeer haar door eenvoudig op haar voorhoofd te drukken.

2. Beweging en melodieën: Zodra ze geactiveerd is, zal Pixie vrolijk rondhuppelen terwijl ze leuke deuntjes laat horen. Haar zachte oren wiebelen op een schattige manier terwijl ze beweegt.

3. Eten en geluidseffecten: Pixie heeft een voorliefde voor wortels, net als echte konijnen. Als je haar een worteltje voor haar mondje houdt, zal ze net doen alsof ze eet en daarbij eetgeluiden laten horen.

4. Zacht en knuffelbaar: Pixie is vervaardigd van zacht materiaal dat heerlijk aanvoelt, waardoor ze de ideale knuffelvriend is.

5. Handig batterijgebruik: Pixie werkt op drie meegeleverde AAA-batterijen, zodat je direct kunt beginnen met spelen.

Met Pixie haal je een lief en interactief knuffeldier in huis dat perfect is voor kinderen die dol zijn op spelen en knuffelen met een virtueel huisdier. Ze zal ongetwijfeld voor veel plezier en vermaak zorgen.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml