Jenga - Actiespel

Bespaar 15%
16,98 Adviesprijs 19,99
Klaar voor een spelervaring die vriendschap, vaardigheid, spanning en plezier combineert? Waag je aan het klassieke Jenga-spel met blokken van echt hardhout! Voorzichtig een houten blok uit de toren trekken en bovenop leggen is de uitdaging. In het begin is het eenvoudig, maar naarmate er meer blokken worden uitgetrokken, wordt de toren steeds minder stabiel. Spelers zitten op het puntje van hun stoel om te voorkomen dat de toren omvalt. Het klassieke Jenga-spel is snel op te zetten en kan bijna overal worden gespeeld. Het is een leuk spel voor feestjes of spelavonden met de hele familie, en de spelregels zijn eenvoudig zodat iedereen kan meespelen, vanaf 6 jaar.
  • HOW DO YOU JENGA? Het is het originele Jenga-spel met blokken van echt hardhout! Het Jenga-spel is een klassieker waar generaties lang plezier aan beleven.
  • BLOKKENBALANS: Trek een blok eruit en leg het bovenop zonder dat de toren omvalt! Dit leuke en uitdagende spel is fantastisch voor de hele familie en kinderen vanaf 6 jaar.
  • SPEEL ALLEEN OF MET VRIENDEN: Geen vrienden in de buurt? Geen probleem. Speel het klassieke Jenga-spel in je eentje! Oefen je stapelvaardigheden, bouw de Jenga-toren en voorkom dat hij omvalt.
  • ECHTE HOUTEN BLOKKEN: Het klassieke Jenga-spel bevat 54 zorgvuldig vervaardigde blokken van echt hardhout. De handige stapelsteun helpt spelers bij het bouwen van de toren.
  • FEESTELIJK SPEL: Maak je feestje nog leuker met het Jenga-spel! Dit klassieke blokkenspel is eenvoudig te leren en het perfecte cadeau voor verjaardagen of als leuke verrassing tijdens vakanties voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 6 jaar.
Meer informatie Meer weergeven
Hoeveel tijd kost een potje Jenga gemiddeld?

Het duurt ongeveer 15-30 minuten om een partij Jenga - Actiespel te spelen.

trustpilot-product.phtml