JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Intex

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk

Intex produceert producten van vinyl voor binnenshuis en buiten. Intex ontwerpt, produceert en distribueert producten op de meest efficiënte wijze.

Kwaliteit
Intex produceert producten van vinyl voor binnenshuis en buiten. Ze produceren hun producten in hun eigen fabrieken in China volgens de allerlaatste technieken en kwaliteitsnormen.

Service
Ze hebben kantoren in veel landen in Europa en bieden de best mogelijke service. Of het nu gaat om vervanging van onderdelen binnen of buiten de garantietermijn, de aanschaf van accessoires of het bestellen van doppen, pluggen en filters, ze zijn de klant steeds gaarne en snel van dienst.

Prijs
Intex is in staat hun producten op de meest efficiënte wijze te ontwerpen, produceren en distribueren dankzij een optimale samenwerking tussen de verschillende bedrijven binnen de Intex groep. Daardoor bieden ze de beste kwaliteit tegen een lage prijs.

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder