Ik Leer Letters Schrijven

Bespaar 15%
11,00 Adviesprijs 12,99
"Ik Leer Letters Schrijven" is een educatief spel ontworpen om kinderen op een leuke en interactieve manier te leren hoe ze de letters van het alfabet moeten schrijven. Dit spel bevat zes verschillende activiteiten waarmee kinderen op een speelse manier hun schrijfvaardigheden kunnen ontwikkelen.

De inhoud van het spel bestaat uit:
1. 26 afwisbare letterkaarten: Elke kaart toont een letter van het alfabet en fungeert als een praktisch oefenveld voor het schrijven van letters.
2. 1 alfabetkaart: Deze kaart geeft een overzicht van het volledige alfabet en dient als referentie tijdens het oefenen.
3. 1 uitwisbare stift: De stift is speciaal ontworpen voor gebruik op de afwisbare kaarten, waardoor kinderen herhaaldelijk kunnen oefenen.
4. Spelregels: Begeleidende instructies om ervoor te zorgen dat het spel optimaal wordt benut.

Het doel van het spel is om kinderen vertrouwd te maken met het schrijven van letters, waaronder het schrijven van hun eigen naam. Door goed te kijken naar de voorbeeldletter op de kaarten en deze na te schrijven, ontwikkelen kinderen hun schrijfvaardigheden en leren ze het alfabet op een speelse manier.

"Ik Leer Letters Schrijven" is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt een leuke en effectieve manier om schrijfvaardigheden te ontwikkelen en het alfabet te leren.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml