Ik Leer Coderen

24,99
inclusief BTW
Omschrijving

Leer spelenderwijs hoe je een computer opdrachten geeft met Ik leer coderen van Jumbo


Met deze leuke set leer jij hoe je de computer precies kan laten doen wat je wilt! En daarbij heb je de computer zelf niet eens nodig! Leer de principes van de computertaal. Coderen is het vertalen van een opdracht naar computertaal zodat de computer de opdracht kan uitvoeren. Wijs de aap de weg naar de bananen door ‘opdrachten’ te geven. Kies een van de kaarten uit en plaats de blokjes in de juiste volgorde zodat hij bij de bananen kan. Moet hij rechtsaf, omhoog of moet hij de vorige opdracht herhalen? Dankzij het speciale blokjessysteem kan je zelf oefenen en leren hoe het moet. Als je het niet goed hebt, past het blokje niet en moet je een andere pakken! Als je alles goed hebt, kan je de volgende route proberen te maken voor de aap.
In de koffer is opbergplek voor alle kaarten en er zijn opbergvakken voor alle blokjes. Klap de koffer dicht als alles er inzit en je hebt de spullen netjes opgeruimd. Je kan alles ook heel makkelijk meenemen met de koffer, zodat je kan oefenen waar je maar wilt!
Met deze set maak je kennis met de computertaal, leer je hoe een computer “denkt”, leer je stappen in een logische volgorde zetten en stimuleer je je probleemoplossend vermogen.
Ik leer coderen maakt gebruik van S.T.E.A.M.

Inhoud:
  • Koffertje
  • Twintig kaarten op drie niveaus
  • 28 blokjes
  • Instructies

Ik leer coderen van Jumbo is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.
Ik Leer Coderen
Meer informatie
Art.nr. 608-9720
EAN Code 8710126197202
Merk Serie Ik Leer
Materiaalsoort Combi
Lengte verpakking 37 cm
Breedte verpakking 27 cm
Hoogte verpakking 33 cm
Leeftijd 4 - 6 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 5 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep J/m