Hot Rock Drumstel Met Stoel 68 x 51 x 27 cm

24,99
Met dit coole drumstel kunnen kinderen vanaf 3 jaar hun innerlijke rockster naar boven halen en de sterren van de hemel spelen! Hier zijn enkele kenmerken van dit geweldige drumstel:

- Complete set: Dit drumstel wordt geleverd als een complete set en bevat alles wat een beginnende drummer nodig heeft om te beginnen. De set bestaat uit een stoel, basedrum, 2 toms, bekken en 2 drumstokken.

- Afmetingen: Het drumstel heeft een afmeting van 68 x 51 x 27 cm, wat geschikt is voor jonge kinderen om comfortabel te spelen.

- Stimuleert muzikaliteit: Het bespelen van een drumstel helpt kinderen hun gevoel voor ritme te ontwikkelen en hun muzikaliteit te stimuleren. Het is een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met muziek en hen te laten experimenteren met verschillende geluiden.

- Creativiteit en expressie: Drummen stelt kinderen in staat om zich creatief uit te drukken en hun emoties te uiten door middel van muziek. Het is een geweldige manier om stress te verminderen en plezier te hebben.

- Fysieke ontwikkeling: Het bespelen van een drumstel vereist fysieke coördinatie en helpt kinderen hun motorische vaardigheden te ontwikkelen.

Dit drumstel is niet alleen leuk, maar ook educatief en bevordert de muzikale en motorische ontwikkeling van kinderen. Het is een geweldig cadeau voor jonge muziekliefhebbers die graag willen experimenteren met ritme en geluid. Met dit drumstel kunnen kinderen hun eigen muzikale reis beginnen en genieten van urenlang speelplezier.
Meer informatie Meer weergeven
Voor welke leeftijdsgroep is dit spel bedoeld?

De leeftijd voor dit spel is 3 jaar of ouder.

trustpilot-product.phtml