Horloge L.O.L. Surprise! Interactief

47,99
Saai is officieel verleden tijd! Deze nieuwe smartwatch voor kinderen met LOL design, echte top kwaliteit en toffe functies: een echte highlight op het schoolplein en thuis.

Selfie Camera: Maak foto's & video's, sla ze op in het album en zet ze over naar je computer met de meegeleverde USB-kabel! Moet je even snel iets onthouden? Gebruik de spraakmemo van het dicteerapparaat en luister dit later weer terug. Voor de opkomende influencers en kleine detectives is het dicteerapparaat ook het perfecte gereedschap om mee te werken.

Verschillende display ontwerpen maken je LOL Smartwatch uniek! Natuurlijk heeft het ook alle basisfuncties zoals stopwatch, timer, alarminstellingen en een rekenmachine.

De coole lifestyle gadget in het favoriete design van de kinderen! De LOL Smartwatch van Accutime is spectaculair en bovendien is er keuze uit tien verschillende wijzerplaten en drie achtergronden. Zo verveelt het nooit om naar het horloge te kijken en ben je altijd helemaal bij de tijd.

En dat is niet alles. De Accutime horloges hebben touchscreen en ook andere coole functies, zoals de selfie camera met foto en video functie. Het beste deel? De bestanden kunnen gemakkelijk worden opgeslagen, je kunt ze opnieuw bekijken én naar de computer uploaden via de meegeleverde USB-kabel. Zo blijven je mooiste herinneringen bewaard en kunnen ze steeds opnieuw worden beleefd.
Wil je een influencer zijn of hou je ervan detective te zijn? Dan is de voice recorder het perfecte instrument om mee te werken: Neem spraakmemo's op, beluister ze keer op keer, wis ze en maak nieuwe opnames wanneer je maar wilt. Natuurlijk zijn de smartwatches ook uitgerust met basisfuncties zoals een rekenmachine, een stopwatch en een wekker/ timer.

De extra grote pictogrammen op het display zorgen voor een feilloze navigatie tussen apps. De instellingen zijn in het Engels, maar dankzij de pictogramnavigatie zijn er geen taalbarrières. De horloges hebben een bandje van zacht acryl en zitten met een licht gewicht van 40 gram super comfortabel om de pols. De kast van het kinderhorloge is gemaakt van kunststof, is 12 mm dik, 40 mm breed en 21,6 mm lang.

Deze smartwatch is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Laad de Smart Watch 30-60 minuten op voor het eerste gebruik.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml