Hobby en knutselen

Producten 973-1008 van 1016

Filter

Producten 973-1008 van 1016

Filter

Een regenachtige dag en geen weer om met je kinderen erop uit te gaan of buiten te spelen. Binnen iets leuks doen met je kind is dan vanzelfsprekend. Om je kind iets leuks te laten doen op een creatieve manier zijn de knutselspullen van Top1Toys ideaal. Ze kunnen lekker los gaan en hun creativiteit de vrije loop laten. Het is voor kinderen erg leuk om zich uit te leven met al het knutselmateriaal en hun fantasie werkelijkheid te maken. Hierdoor ontstaan de mooiste creaties. Ze kunnen gezellig samen met hun vriendjes een middagje knutselen, maar ook voor een middagje alleen zijn de knutselspullen erg geschikt. Jouw kind hoeft zich niet te vervelen tijdens de vrije uurtjes buiten schooltijd. Bij ons vind je bovendien de leukste knutselspullen voor iedere leeftijd. Er is genoeg keuze en dus voor ieder kind iets geschikts! Met het aanbod knutselspullen bij Top1Toys kan je kind zich urenlang vermaken zonder zich te vervelen.

De leukste knutselspullen voor iedere leeftijd

Creatief bezig zijn is voor kinderen belangrijk voor de ontwikkeling van hun motoriek. Ook is het voor hen erg leuk erg om hun fantasie te gebruiken en te kunnen maken wat ze willen. Knutselen voor kinderen is een ideale bezigheid wanneer je binnen zit. Als ouder wil je natuurlijk niet dat je kind de hele dag achter een beeldscherm zit en soms is buitenspelen nu eenmaal geen optie.

Een leuke knutselset voor de kleinsten, een creatie met strijkkralen maken of knutselen met papier, je vindt de knutselspullen hier allemaal. Vindt je kind het leuk om te verven? Ga dan voor schilderen op nummer of plakkaatverf en een canvasdoek zodat hij of zij zelf een mooi schilderij kan maken. Als je kind hier nog iets te jong voor is, kun je gaan voor stiften of een leuke knutselset waarin alle benodigde materialen aanwezig zijn. Zorg ervoor dat je als ouder altijd leuke knutselideetjes paraat hebt en af en toe een voorbeeld kunt maken. Want hoewel veel kinderen zich graag zullen uitleven, hebben ze niet altijd inspiratie voor wat ze nu weer kunnen knutselen. Bied dan ook genoeg knutselspullen aan, zodat er veel afwisseling mogelijk is en denk mee om je kind op weg te helpen. Let er bovendien op dat je jonge kinderen niet alleen met een schaar of lijm in de weer laat, maar altijd toezicht houdt.

Knutselen van 8 tot 12 jaar

Niet alleen voor de peuters en kleuters, maar ook voor knutselen van 8 tot 12 jaar zijn er veel leuke knutselspullen te koop bij Top1Toys. Hierbij is er natuurlijk rekening gehouden met de leeftijd en zijn de knutselspullen wat uitdagender. Een leuke kat, paard of giraf schilderen op nummer, een mooie set sieraden maken of een eigen tas maken, bij Top1Toys is het allemaal verkrijgbaar. Of laat jouw kind leuke nieuwe kleren voor zijn of haar poppen maken met de speciale kindernaaimachine. Ook zijn er sets met crystal art verkrijgbaar voor kinderen vanaf 8 jaar, hierbij wordt er een mooi kunstwerk gemaakt met steentjes die op de juiste plek geplaatst moeten worden. Erg leuk om na de tijd in hun slaapkamer op te hangen! Wil je kind zelf zijn fantasie gebruiken en met verf of tekenspullen los gaan? Ook dit is verkrijgbaar in ons assortiment knutselspullen!

Knutselspullen kopen

Leuk knutselmateriaal gevonden voor je kind? Voeg het snel toe aan je winkelmandje en plaats je bestelling. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur en ontvang het de volgende werkdag in huis. Zo kan je kind snel aan de slag met de nieuwe knutselspullen en de mooiste creaties maken! Doe je een bestelling met een waarde hoger dan € 19,99 dan krijg jij je bestelling gratis thuisbezorgd. Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar om vragen te beantwoorden over onze knutselspullen. Wacht niet te lang met het stimuleren van de creativiteit van je kind en plaats snel je bestelling!