Hatchimals Colleggtibles S8 Cosmic Candy 1 Pack Assorti

3,99
inclusief btw
Laat een heel sterrenstelsel van Cosmic Candy Hatchimals CollEGGtibles uitkomen! Deze schattige personages zijn deels kosmisch, deels snoepachtig en hebben allemaal hun unieke look en stijl. Er zijn twaalf geheime Cosmic Candy-eigenschappen, waaronder gom-achtig, pluizig, met een patroontje, lichtgevend en nog veel meer! Bovendien heeft elk Cosmic Candy-personage nog meer verrassingen voor je in petto: een nieuwe manier om uit het ei te komen en een herbruikbaar ei. Trek de hartsticker van het ei voor een hint voor de eigenschap van je personage. Laat het hart uitkomen om een voorproefje te krijgen van je personage en open vervolgens het ei om kennis te maken met je Cosmic Candy-schatje. Zo is er Gummy Draggle met zijn zachte lijfje en stekels van gumdrop, Chilly Unikeet met een ijshoorntje als hoorn, Peppermint Zebrush die eruitziet als een verpakt pepermuntje, en nog veel meer!

Elke Cosmic Candy-personage is een traktatie om te verzamelen! Misschien vind je zelfs wel een van de superzeldzame Sprinkle Sun-personages met kleurrijke sprinkles of het limited edition stapelbare Treat Trio? Er zijn meer dan vijftig Cosmic Candy CollEGGtibles en acht Cosmic Candy Pixies (elk afzonderlijk verkocht) om uit te laten komen en aan je verzameling toe te voegen. Als je het ei hebt laten uitkomen, kun je het gebruiken om je nieuwe vriendje aan iedereen te laten zien. Op de checklist vind je bovendien een Hatchtopia Life-code die je kunt gebruiken in de gratis app (compatibel met iOS- en Android-apparaten). Breid je verzameling Hatchimals CollEGGtibles uit met Hatchimals CollEGGtibles Cosmic Candy!
 
Hatchimals Colleggtibles 58 Cosmic Candy 1 pack is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
 
Dit product is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vooraf is helaas niet te bepalen welke je ontvangt. Hierdoor is het mogelijk dat je dezelfde exemplaren ontvangt wanneer je er meer dan één bestelt.
 
Meer informatie Meer weergeven

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder