Furfluffs Kitty

24,99
  • VERDIEN HAAR VERTROUWEN VOOR EEN ZOETE VERRASSING: aai, schud en gooi je verlegen Furfluff om haar oren omhoog te laten komen en ogen naar buiten te laten kijken. Muziek speelt wanneer je Fur Fluffs-speeltje je volledig vertrouwt, en verandert van pluis in huisdier!
  • MEER DAN 100 GELUIDEN EN REACTIES: Ontdek de lieve en gekke persoonlijkheid van Purr 'n Fluff! Ze spint, giechelt, wiebelt en maakt zelfs een salto! Kietel haar, verjaag de hik, voer haar en nog veel meer!
  • DANSFEEST: Purr 'n Fluff houdt van zingen en dansen! Kantel naar links en rechts en je huisdier speelt muziek en danst. Raak haar hoofd aan om haar te horen zingen! Schud, gooi en kantel voor meer muzikale geluiden!
  • HERHAALDE TRANSFORMATIE: Fur Fluffs speelgoed transformeert van pluis naar huisdier en terug naar pluis, keer op keer! Met zoveel geluiden, reacties en manieren om te spelen zijn het onmisbare cadeaus voor meisjes!
  • VERRASSINGSSPEELGOED VOOR KIDS VAN 5 JAAR EN OUDER: Interactive Fur Fluffs-speelgoed (elk afzonderlijk verkrijgbaar) is het perfecte cadeau voor kids van 5 jaar en ouder die dol zijn op schattige elektronische huisdieren en pluche speelgoed. Batterijen inbegrepen.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml