Frozen 2 Pop Up Speelset Assorti

15,99

In verschillende uitvoeringen. Let op: Geen keuze mogelijkheid! Prijs is per stuk
(Bij bestelling van meerdere aantallen, kan het zijn dat je dezelfde uitvoering ontvangt)

Beleef je eigen magische avonturen met de Frozen 2 Pop Up Speelset Assorti


Deze leuke speelsets zijn geïnspireerd op de nieuwe film Frozen 2. Je kunt het koffertje, dat draagbaar is, openklappen om een pop-up scène te ontdekken waarmee je de leukste momenten uit de film na kan spelen! Aan het koffertje zit een handig handvat om hem mee te nemen, en na het spelen kunnen alle onderdelen erin opgeborgen worden. Zo beleef je altijd en overal magische speelmomenten!

Stadsset
Als je dit koffertje openmaakt met de sleutel, springt er een scène uit de stad Arendelle tevoorschijn! Je kan spelen dat Anna, met haar mooie rode haar en prachtige gele jurk, naar de stad gaat om een flesje te kopen. Gebruik de accessoires om de leukste verhalen te bedenken!

Elsa’s slaapkamer
In haar slaapkamer kan Elsa lekker ontspannen. Open het koffertje, waardoor haar pop-up slaapkamer tevoorschijn komt! Laat haar een boek lezen terwijl ze op bed ligt, of help haar zich op te maken, zittend voor de kaptafel. Elsa heeft prachtig lang, blond haar in een vlecht en draagt een schitterende paarse jurk. Met deze speelset met accessoires kan je magische verhalen verzinnen!
 
Inhoud:
  • Koffertje met pop-up speelset
  • Anna of Elsa
  • Accessoires

De Frozen 2 Pop Up Speelset Assorti is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.


Dit artikel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Vooraf is helaas niet te bepalen welke uitvoering je ontvangt.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml