Fisher-Price Little People Dierenverzorgingsboerderij (NL)

54,99 49,99

Speel met de dieren op de Fisher-Price Little People Dierenverzorgingsboerderij (NL)


Met deze Little People-speelset leren kleuters hoe fijn het is om dieren te verzorgen! Boer Jed is altijd druk met het verzorgen van al zijn dieren op de Little People Dierenverzorgingsboerderij. Hij kan wel wat hulp van jouw kleine boer gebruiken. Kleuters vinden het geweldig om te leren hoe ze voor hun dierenvriendjes moeten zorgen, zoals het voeren van de kippen of een zacht dekentje op de rug van het paard leggen. Ze ontdekken wat er allemaal gebeurt op deze boerderij. Druk op de ontdekkingsknop om de staldeuren te openen en je hoort grappige liedjes en zinnetjes. Spelen maar! Of maak het hooiluik in de schuur open en activeer meer geluiden en zinnetjes! Kleine boeren kunnen dan op de ontdekkingsknop drukken om de eieren te laten 'uitkomen', de silo omkeren om het maïs naar beneden te horen vallen (plop, plop, plop) en nog veel meer! Tingelingeling - als de dieren de bel horen, weten ze dat het etenstijd is. Vergeet niet de kippen hun maïs te voeren! Deze Little People speelset boordevol activiteiten is veel meer dan een boerderij: het is een thuis voor alle nieuwe vriendjes van je kind.
De boerderij werkt op twee AA/R6 batterijen (inbegrepen).

Waar ontwikkeling en spel samenkomen.
Ontwikkeling: Deze boerderij zorgt voor urenlang speelplezier en stimuleert de ontwikkeling van uw kleintje met vrolijke kleuren, liedjes en geluiden. Kleine handjes kunnen een heleboel verschillende materialen verkennen!
Nieuwsgierigheid & verwondering: Als kleuters alle speelmogelijkheden van deze boerderij ontdekken, zoals op het ontdekkingsknopje drukken om grappige geluiden te horen en de staldeuren open zien gaan, leren ze dat ze leuke dingen kunnen laten gebeuren- een fantastische kennismaking met oorzaak en gevolg!
Emoties & zelfontplooiing: Als kinderen doen alsof ze de boerderijdieren eten geven en verzorgen, leren ze hoe het voelt om voor een ander te zorgen.
  • ​Inclusief boer Jed en vier dieren - varken, kip, paard en een koe met haar kalfje.
  • Druk op de ontdekkingsknop voor grappige liedjes, dierengeluiden en zinnetjes! Kijk, het lichtje gaat branden en de staldeuren gaan open!
  • Druk op het tweede ontdekkingsknopje om de eieren 'uit te laten komen'.
  • Maak het hooiluik open en activeer nog meer leuke geluidjes, liedjes en zinnetjes!
  • Draai de silo om en je hoort het maïs vallen (plof, plof, plof).
  • Het lichtje boven de schuur werkt echt!

Inhoud:
  • Boerderij
  • Boer
  • Vier dieren
  • Accessoires

De Fisher-Price Little People Dierenverzorgingsboerderij (NL) is geschikt voor kinderen vanaf twaalf maanden.
Meer informatie Meer weergeven

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder