Fisher-Price Leerplezier Record Player (NL)

29,99
inclusief BTW
Omschrijving
Geef een draai aan spelenderwijs leren. Baby's leren van alles over kleuren, cijfers, vormen en meer!

DJ Baby is in the house! Met de Fisher-Price Leerplezier Remix Platenspeler kan baby een leuke draai geven aan spelenderwijs leren met activiteiten en leuke muziek op 3 niveaus, zodat baby uit zijn dak kan gaan op de beat én van alles leert over tegenstellingen, kleuren, cijfers en vormen. Met dit coole speelgoed kunnen kleintjes op meerdere manieren spelenderwijs leren. Als kleintjes de plaat draaien of tegen het wieltje slaan, horen ze een heleboel coole melodietjes en zinnetjes. ("Laten we leuke muziekjes draaien!")
Kleurige knopjes leren baby van alles over vormen en kleuren. En als je kleintje groeit, leert hij zelfs eenvoudige woordjes in een andere taal! Als kleintjes de volumeknop op en neer schuiven of de tuimelknop omzetten horen ze muziek en zinnetjes over tegenstellingen.
Baby gaat uit zijn dak met deze coole draaitafel! Deze draaitafel stimuleert zelfs de fijnmotorische vaardigheden als baby de arm pakt of speelt met de klik-klak kralen in de handgreep. We weten dat kleintjes snel groeien en veranderen. Dit geldt ook voor de manier waarop ze spelen en leren. Wij hebben Meegroeispeelgoed ontwikkeld zodat het leerplezier meegroeit met je baby!

Niveau 1 | Leeftijd: Vanaf 6 maanden | Fase: Ontdekken
Dit niveau bevat een heleboel verschillende activiteiten die baby's nieuwsgierigheid stimuleren en hun ontdekkingen belonen met leuke zinnetjes en geluidjes.
Niveau 2 | Leeftijd: Vanaf 12 maanden | Fase: Stimuleren
Eenvoudige aanwijzingen en vragen moedigen kleintjes aan bekende voorwerpen en meer uit niveau 1 te zoeken. Kinderen worden beloond met leuke liedjes als ze het goed gedaan hebben
Niveau 3 | Leeftijd: Vanaf 18 maanden | Fase: Doen alsof
Als je kleuter groeit, biedt deze fase leuke, fantasievolle liedjes en zinnetjes die het eerste rollenspel stimuleren. Je kleintje doet alsof hij groot is!

Batterijen: 3x AA zijn inbegrepen.
Fisher-Price Leerplezier Record Player (NL)
Meer informatie
Art.nr. 406-0045
EAN Code 0887961435962
Merk Serie Fisher-price Laugh & Learn
Materiaalsoort Kunststof
Lengte verpakking 30 cm
Breedte verpakking 5 cm
Hoogte verpakking 45 cm
Leeftijd 0 - 12 maanden
Veiligheidsleeftijd M06
Aanbevolen leeftijd 6 maanden
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Ja
Gebruikt batterij Ja
Batterij inbegrepen Ja
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Babies