Fisher Price Imaginext Jurassic Mega Stomp & Rumble Giga Dino

Bespaar 62%
49,98 Adviesprijs 129,99
Betreed de opwindende wereld van Jurassic World Dominion met het Imaginext Mega Stomp & Rumble Giga Dino-speelgoed van Fisher-Price! Deze reusachtige Giga-dinosaurus staat garant voor brullende avonturen die de verbeelding van kinderen tot leven brengen.

Met indrukwekkende lichtgevende ogen, verbluffend hoofdschuddend en stampend gedrag, en een angstaanjagend luid gebrul dat zijn hele lichaam doet schudden, is deze dinosaurus volledig in handen van kinderen om hun eigen Jurassic World-verhalen te creëren. Rol de dino naar voren om hem vrij te maken van de ketting en zie hoe hij achter Owen aangaat, stampend en brullend!

Deze door Jurassic World Dominion geïnspireerde Giganotosaurus-dinosaurus, met een hoogte van 41 cm en een lengte van 74 cm, heeft lichtgevende ogen en vertoont brullende, stampende, happende en slaande acties! Trek aan het handvat of knijp in de staart om het luide gebrul van de dino te horen, gepaard met geweldige trillende actie.

Draai zijn staart voor stoere hoofdschuddende bewegingen en duw hem vooruit om realistische geluiden te genereren terwijl hij stampt. Bevestig de ketting aan de poten of de nekband van de dino en kijk hoe hij losbreekt door te stampen en te slaan.

Dit geweldige speelgoed wordt geleverd met het personage Owen Grady en een beweegbare ketting, waardoor het perfect is voor kleuters van 3 tot 8 jaar oud. Laat de avonturen beginnen en breng de opwinding van Jurassic World Dominion tot leven met deze spectaculaire Giga Dino! 
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml