Firebuds Core Vehicle Violet & Axl

14,99
Ontmoet de onverschrokken Violet, een exclusieve actiefiguur die gekleed is in haar kenmerkende Disney Junior Firebuds EMT-uniform! Met haar levendige uitstraling rechtstreeks uit de show staat ze klaar om de dag te redden in het bruisende Motopolis. Maar dat is nog niet alles! Beleef opwindende reddingsavonturen door Violet op het dak van Axl te plaatsen en omlaag te duwen. Dit activeert de bewegende ogen van Axl terwijl hij omhoog kijkt om zijn beste Vroom-Maatje te begroeten.

Deze bijzondere figuur is uitgerust met VROOMLINK-technologie, waardoor ze niet alleen geselecteerde Firebuds-voertuigen en het Hoofdkwartier-speelset activeert, maar ook eindeloze avonturen mogelijk maakt. Je kunt je eigen unieke missies bedenken en de wereld van Firebuds verkennen, terwijl Violet en haar vrienden je fantasie tot leven brengen. En laten we de creativiteit niet vergeten! Disney Junior Firebuds speelgoed biedt jongens en meisjes de kans om hun favoriete scènes uit de show te herbeleven en hun eigen spannende speelmissies te creëren.

Wil je nog meer op de serie geïnspireerde actie? Verzamel dan alle Firebuds actiefiguren, speelgoedauto's, peuter speelgoed en speelsets om je collectie compleet te maken! Elk stuk is apart verkrijgbaar en afkomstig uit de nieuwe hitserie op Disney Junior. Duik in een wereld van avontuur en redding met Violet en haar vrienden terwijl ze samen de dag redden in Motopolis!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml