Skelters

2 producten

Filter

2 producten

Filter

Skelters

Een skelter is toch wel het toppunt van stoer buitenspeelgoed. Ze zien er vaak flitsend uit en zorgen er voor dat je helemaal opvalt wanneer jij rondrijdt. Omdat veel zitjes verstelbaar zijn gaan ze vaak jaren mee. Met een skelter kun je vliegensvlug de hele straat rondrijden. Hebben de buurtkinderen ook een skelter? Dan kun je natuurlijk verschillende wedstrijdjes organiseren. Een skelter mag dus niet ontbreken tussen jouw buitenspeelgoed. Benieuwd naar onze skelters? Je vindt ze hier!

Skelters van Top 1 Toys

Er zijn diverse skelters te vinden in ons assortiment. Wij hebben een rode Go-kart skelter in het rood die geschikt is voor kinderen tussen drie en vijf jaar oud. Ideaal te besturen voor jonge kinderen en je skelter is super veilig door de gesloten kettingkast. Wij hebben ook een gave driewieler skelter waarmee jij 180 graden kunt draaien! Hiermee kun jij super snel door de bochten en maak jij vloeiende bewegingen. Je zult zien dat je hiermee in ieder geval elke wedstrijd in de straat wint! Deze driewieler skelter is ook verkrijgbaar als mini skelter en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Iedereen kan dus meedoen met de wedstrijdjes.

Online een kinderskelter kopen

Heb jij een skelter gevonden waarin jij je wel durft te vertonen in de straat? Bestel dit dan nu bij Top 1 Toys! Via onze website kun je veilig en gemakkelijk een bestelling plaatsen. Plaats de skelter in je winkelmandje en vul je persoonlijke gegevens in. Vervolgens kun je geheel veilig de betaling regelen. Wanneer je dit voor 16:00 uur doet, wordt jouw skelter de volgende werkdag al in huis geleverd.

Meer weten over onze skelters?

Wil je meer weten over ons assortiment met skelters of heb je vragen over onze service? Neem dan nu contact met ons op en wij helpen je graag verder. Benieuwd naar de laatste nieuwtjes? Dan raden wij je aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, want daar houden wij je op de hoogte!